Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najväčší škandál farmárky Haklovej: Polonahá v kostole, jazdí na nej chlap!

Monika Haklová v kostole v úlohe motorky na ktorej Zobraziť galériu (21)
Monika Haklová v kostole v úlohe motorky na ktorej "jazdí" taliansky pretekár. (Zdroj: roman pinček LeBARON)

BRATISLAVA – Znovu v centre pozornosti! Ak ste si mysleli, že finalistka druhej série markizáckej Farmy Monika Haklová (38) vás už nemôže ničím prekvapiť, ste na omyle. Opäť má na konte škandalóznu aktivitu. Najnovšie sa nechala zvečniť v spodnej bielizni a v netradičných pózach priamo v kostole v Skalici.

Po nahých prsiach zo súkromného albumu, šteklivých scénach z erotického filmu a škandálikoch na spoločenských akciách si zrejme mnohí mysleli, že farmárka Monika Haklová už nemá čím prekvapiť. Opak je však pravdou. Najnovšie totiž načrela do svojej azda najväčšej kontroverznosti. V kostole totiž nafotila sériu fotografií v spodnej bielizni. Čerešničkou na torte je záber, na ktorom na nej "jazdí" taliansky pretekár Pierre Coppa. Blondínkinou úlohou bolo stelesňovať motorku. Výber priestorov bol jednoduchý, cieľom bolo šokovať.

Na spoluprácu ju oslovila slovenská odevná značka, ktorá sa stala jedným zo sponzorov spomínaného jazdca v budúcej sezóne súťaže Moto GP. Haklová najprv ponuku odmietla, no keď ju tvorcovia ubezpečili, že nepôjde o nič vulgárne, nechala sa prehovoriť. Ako sme sa od Moniky dozvedeli, vznik záberov v kostole nebol jednoduchý. 

„Bolo to veľmi náročné, pretože tam bola zima. Musela som ležať na studenej podlahe a udržať na sebe ťažkého chlapa,“ hovorí o bojových podmienkach Haklová, ktorá si napriek tomu šesťhodinové fotenie užívala. Atmosféra bola perfektná, prítomní boli profesionáli. Zažili sme kopec zábavy, uzavrela tému vzniku záberov Monika, ktorá s radosťou ukázala do objektívu aj pozadie čerstvo vylepšené laserovou liposukciou. Na obdiv vystavila aj topánky, ktoré dováža z Kalifornie a predstaví ich na módnej prehliadke spomínanej odevnej značky, s ktorou teraz spolupracuje.

Sledujte TOPKY TV: Takto vznikali provokatívne zábery Moniky Haklovej v kostole.

Haklova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu