Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zvrat v rozchode Haklovej a snúbenca: Toto že je koniec?!

Monika Haklová a Martin Kollár sa nedávno objavili na spoločnej akcii. Zobraziť galériu (25)
Monika Haklová a Martin Kollár sa nedávno objavili na spoločnej akcii. (Zdroj: Foto: Vladimír Labát)

BRATISLAVA - Opäť spolu! Nedávno sme vás informovali o rozchode bývalej farmárky Moniky Haklovej (38) a jej snúbenca Martina Kollára (39). Po blondínkinom návrate z Farmy si totiž dvojica prešla vážnou partnerskou krízou. Najnovšie sa však zdá, že sa im opäť blýska na lepšie časy. Na nedávnej akcii, kde sa realitná maklérka predviedla v úlohe modelky, sa objavili v objatí. Ako to teda medzi nimi teraz je?

Hľadajú si k sebe zase cestu? Ako sme vás už na topkách informovali, bývalá farmárka Monika Haklová a jej snúbenec Martin Kollár prechádzali vážnou vzťahovou krízou. Aj keď ich osemročný pomer pôsobil navonok vždy harmonicky, ukázalo sa, že to škrípe. Martin sa dokonca od blondínky odsťahoval.

Na nedávnej prehliadke, kde Monika predvádzala, mala však už opäť svoju starú lásku po boku. Ako to teda medzi nimi je? „Ono je to v podstate tak, že to ešte neprešlo a stále je odsťahovaný. Stretávame sa najmä kvôli malej. Ja som sa mu v dobrom poslala pozvánku na tú akciu. Vie o mojich aktivitách,  vždy pri mne stál  a podporuje ma,“ prezradila Haklová.

Sama však bola prekvapená, keď sa jej bývalý na akcii objavil. Ako nám totiž prezradila, ich vzťah vôbec nie je taký, aby sa hneď v tejto chvíli konal veľký návrat. „Ešte stále to nie je také, aké by to malo byť. Je to otvorené, no neviem. Dúfam, že to bude dobré,“ zakončila s nádejou blondínka.

Spomínaná módna šou prilákala aj iné známe tváre. Komornú atmosféru v luxusnom bratislavskom hoteli si vychutnali čerství manželia Branislav a Daniela Záhradníkovci, klavirista Richard Rikkon, moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová či playmate Eva Cifrová. Tá sa predviedla aj v úlohe modelky.

Zábery z prehliadky nájdete v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu