Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Minisukňa a čižmy nad kolená: Ups, ale veď táto už mala 70!

Jane Fonda aj po 70-ke vyzývavo púta pozornosť Zobraziť galériu (8)
Jane Fonda aj po 70-ke vyzývavo púta pozornosť

LOS ANGELES – Stará chcela mladou byť! Tak vyznieva v skutku vyzývavý outfit, ktorý herečka na dôchodku, Jane Fonda, nedávno predviedla v istej talkšou. Čo na tom, že pred pár dňami oslávila už 73 rokov? Na televíznej obrazovka sa blýskala ako diskoguľa... A ukázala stehná!

Na veku nezáleží! Týmto heslom sa čoraz častejšie legendárna Barbarella riadi nielen v milostnom živote, ale aj v otázkach módy. Inak sa ani nedá vysvetliť imidž, s akým dorazila na šou moderátora Craiga Fergusona. Trblietavým topom, krátkou sukňou a čižmami nad kolená totiž z diaľky pripomínala sexi tridsiatničku.  A hoci postavičku má stále ako lusk, stopy starnutia už jednoducho nezakryje. Jane, taký odvážny outfit sa k tvojim vráskam vôbec nehodí!

 Vitálna babička však druhý dych nechytá len provokatívnym štýlom obliekania. Po tom, čo prekonala operáciu prsníka, sa totiž naplno oddáva láske. A tá je taká silná, že Jane možno už opäť skončí pod čepcom. Jej štvrtou zákonnou polovičkou sa má stať Richard Perry, s ktorým sa zasnúbila už minulý rok.

„Keď Jane videla, ako Richard prevzal všetku zodpovednosť, uvedomila si, že je to pravý muž pre ňu. Rakovina zmenila jej priority. On je mužom jej snov a Jane s ním chce zostať po zvyšok svojho života,“ prezradil blízky zdroj bulvárnemu plátku National Enquirer. Kedy k obradu dôjde, zatiaľ známe nie je. Tento rok už sobáš zrejme nestihnú, no na tom až tak nezáleží. Dôležité je, že zaľúbenosť ich aj napriek vyššiemu veku stále neopúšťa!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu