Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Babička Jane Fonda: Driek ako prútik a nohy ako modelka!

Jane Fonda Zobraziť galériu (6)
Jane Fonda

LOS ANGELES – Ako to robí? To sa pýtajú mnohí, keď zbadajú hollywoodsku herečku Jane Fonda (72). Napriek tomu, že je v dôchodcovskom veku, energie má na rozdávanie. A stále vyzerá dobre, môže sa popýšiť úzkym driekom a štíhlymi nohami. Jane, klobúk dole!

Do starého železa? Ale kdeže, Jane strčí do vrecka oveľa mladšie ženy, veď nie nadarmo sa jej v USA hovorí fitness guru. Niekedy je ťažké uveriť, že je herečka, pretože jej meno figuruje na desiatkach cvičebných videí. Táto “babička“ neuveriteľným spôsobom spopularizovala v 80-tych rokoch aerobik. Jane sa odmieta zmieriť s vekom a robí všetko preto, aby bola neustále v pohybe. Dokonca sa rozhodla motivovať dôchodcov, aby sa rozhýbali. Povzbudiť ich v tom majú jej nové dve cvičebné DVD Walk Out a Fit & Strong. „Pre dôchodcov je pohyb veľmi dôležitý. Moje programy sú pre nich veľmi prospešné a hlavne bezpečné,“ chváli sa Jane.

Ako za mlada! Driek sa tejto držiteľke dvoch Oscarov vyše tridsať rokov nezmenil a pokojne by si mohla obliecť svoj starý cvičebný trikot. Zatiaľ, čo jej postava je výsledkom zdravého životného štýlu, tvár prešla úpravami plastických chirurgov. „Bolo to ťažké rozhodnutie, ale potom som usúdila, že nechcem vyzerať tak unavene a mať kruhy pod očami,“ komentovala herečka zásahy do svojej tváre. Na svoju prirodzenú postavu je však pyšná. „Ak by som prestala byť aktívna, moje telo by takto nefungovalo. Som opatrná v tom, čo jem a veľa chodím pešo. Mám dobré gény a samozrejme peniaze na zdravý životný štýl,“ uviedla v jednom interview.

Liberálka a feministka! Takto seba vníma Jane. Nie je to žiadna ješitná starenka, ktorá sa búri proti starnutiu. Zabudnite na to, že celý jej život je len cvičením v rytme! Je to žena, ktorá sa nebojí povedať svoj názor. Ostro vystúpila proti vojne vo Vietname i v Iraku a bojuje proti násiliu páchanom na ženách. Zrejme jej rázne feministické postoje nepredýchali jej manželia, pretože je trikrát rozvedená. Zbohom nedáva ani filmovej kamere – budúci rok sa objaví v komédii Peace, Love, & Misunderstanding, v ktorej si zahrá postavu hippie babičky.

Jane Fonda v roku 2010



Jane Fonda v roku 1982





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu