Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mikla s manželkou: Užívali si spoločný víkend, dnes ich rozvedú!

Takéto chvíľky medzi Robom a Majou sú už minulosťou. Zobraziť galériu (4)
Takéto chvíľky medzi Robom a Majou sú už minulosťou.

BRATISLAVA/DUCHONKA – Koniec! Už dnes sa koná pojednávanie, na ktorom by mal súd definitívne ukončiť takmer štvorročné manželstvo kontroverzného rockera Róberta Miklu (28) a jeho partnerky Majky(24). Zistili sme však, že ešte uplynulý víkend trávili budúci exmanželia spoločne!

Prešli si všetkým! Ako sme vás pred nedávnom informovali, tmavovláska už v marci opustila východné Slovensko, kam sa spoločne so spevákom presťahovali zhruba pred dvoma rokmi. Tam chceli začať nový život, ale nepodarilo sa. Napriek tomu, že vzťah Roba a jeho partnerky sprevádzali búrlivé rozchody a problémy, dnes sú zadobre. Svedčí o tom aj spoločne strávený víkend na Duchonke, kde Maja prišla podporiť vystupujúceho Roba. Podľa našich informácií potom spoločne odcestovali aj na východ, neskôr sa presunuli do Žiaru nad Hronom, kde sa ich rozvodové pojednávanie koná.

Zaujímalo nás, ako samotný spevák vníma to, že ich rozchod bude definitívne potvrdený aj úradmi. „Prirovnal by som to k rozchodu Čechov a Slovákov – bez vojny a bez hádok,“ zareagoval Mikla, ktorý dodal, že napriek všetkému, čím si vo vzťahu prešli, ostávajú dobrými priateľmi.

Vzhľadom na to, že manželia Miklovci nemajú žiadne dieťa a údajne ani spoločný majetok, samotný súd by mal byť rýchlou záležitosťou. „Dúfam, že sa to nebude naťahovať,“ poznamenal Robo na záver. Nechajme sa teda prekvapiť, či rozvod naozaj prebehne bez komplikácií.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu