Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z exota Roba Miklu je po novom fešáčik, ale... nadáva na Slovensko!

Robo Mikla výrazne zmenil svoj výzor. Zobraziť galériu (10)
Robo Mikla výrazne zmenil svoj výzor.

BRATISLAVA – Nový imidž, starý prejav! Robo Mikla (31) bol dlhé roky povestný svojím osobitým štýlom. Vyholená hlava, prepichnuté uši a výstrednosť k nemu neodmysliteľne patrili. Najnovšie sa však kontroverzný rocker ukázal v úplne inom svetle. Schudol, nechal si narásť vlasy a učesal si ich na slušného chlapčeka. A hoci by sa mohlo zdať, že sa zmenil o 180 stupňov, nie je tomu celkom tak. Vyberaný slovník by ste totiž aj teraz u svojského speváka hľadali márne.

O holom zadku už len spieva! Meno Roba Miklu je pre mnohých ľudí priam synonymom výstredného správania a alkoholických excesov. Nedávno sme vás však na topkách informovali, že rocker sa už dlhšiu dobu zdržiava v Amerike, kde sa jeho život priam prevrátil naruby.

Ako vidno, výraznou zmenou prešiel za ten čas aj Robov imidž. Svedčí o tom jeho najnovší videoklip. Spevák napríklad upustil od náušníc a vyholenej hlavy. Aktuálne sa pýši štramáckym účesom. Pomerne menej priestoru pred kamerami dostali aj jeho výrazné tetovania, ktorými sa v minulosti okázalo prezentoval.

V porovnaní s dávnymi časmi však u kontroverzného rockera predsa len niečo zostalo rovnaké. A to štipľavý jazyk a chuť provokovať. Pri texte najnovšej skladby si totiž Robo vôbec nekládol servítku pred ústa. Ostro kritizuje napríklad pomery na Slovensku, či situáciu v našom šoubiznise. „Strčte si tú biznisšou kam len chcete! Môžete sa snažiť na 100 krát, na to vám tu každý časom bude s*ať,” znie časť piesne.

Topky.sk zisťovali, aký bol podnet pre vznik tohto hudobného počinu. „K napísaniu takéhoto textu ma viedlo pozorovanie, dlhoročná skúsenosť, nas*atosť, znechutenie, sklamanie, frustrácia a potreba sa ozvať,“ vysvetlil nám dôvod svojho konania Mikla. Vy môžete vyjadriť svoj názor v diskusii pod článkom.  

VIDEO: Robo Mikla sa predviedol s novým imidžom a rovnako "vyberaným" slovníkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu