Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Rozvádzajúci sa Mikla zabúda na manželku: Laškovanie s brunetkou!

Robo Mikla s neznámou brunetkou. Zobraziť galériu (7)
Robo Mikla s neznámou brunetkou.

BRATISLAVA – Užíva si s inou! Spevák Robo Mikla (28), ktorého v marci tohto roka opustila manželka Mária (24), na svoju polovičku zabúda po boku inej slečny. Topky.sk ho pristihli počas víkendu na festivale na Domaši pri tom, ako si dôverne hrkútal s neznámou brunetkou.

Presne po piatich rokoch sa kontroverzný spevák Robo Mikla objavil na koncertnom pódiu. A to na mieste, kde v roku 2005 skončil. Na Domaši. Sem prišiel odprezentovať svoju skladbu s názvom Tulák, ktorú vytvoril špeciálne pre túto príležitosť. Spevák si návrat neužíval iba na pódiu, ale aj mimo neho. Spoločnosť mu totiž robila krátkovlasá brunetka, ktorej okrem úsmevov venoval aj dôverné dotyky. 

Topky.sk preto zaujímalo, či je to Miklova nová známosť. "Objavil som človeka, ktorému hovorím sestra. Nie je to partnerský vzťah, ale súrodenecký. A je veľmi kvalitný. Taký, aký som nezažil za posledných tridsať rokov," rozplýval sa Mikla pri zmienke o brunetke.

"Nikoho momentálne nemám. Rozhliadam sa, ale mám to ťažké," povzdychol si Mikla, ktorý je v rozvodovom konaní s manželkou Majkou. V súvislosti s tým sme chceli vedieť, ako si vychádzajú.  "Veľmi dobre. Komunikujeme spolu normálne. Dokonca lepšie, ako keď sme boli spolu," netajil Robo.

Pred pár týždňami sa Miklova manželka Mária zabávala podobným spôsobom ako jej muž. Spoločnosť jej počas bratislavského festivalu robil rádiový moderátor Ivan Bindas, ktorý sa od tmavovlásky ani na chvíľu nepohol. Hoci obaja tvrdili, že sú iba kamaráti, fotky hovorili o niečom inom. Nešetrili totiž vrelými objatiami a dotykmi. Nie je preto vylúčené, že časom partnerský vzťah potvrdia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu