Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Od Miklu zdrhla žena: Zbalila moderátora!

Mária si takto užívala spoločnosť moderátora Binďa Zobraziť galériu (10)
Mária si takto užívala spoločnosť moderátora Binďa

BRATISLAVA – Loví v iných vodách! Manželka speváka Roba Miklu (28) - Mária Legátová (24) mení svoj život od základov. Odsťahovala sa od kontroverzného rockera na opačný koniec republiky a začala si s novým mužom, ktorý je mediálne známy.

Topky.sk pristihli manželku Roba Miklu, ako sa na nedávnom festivale objímala s rádiovým moderátorom Ivanom Binďom Bindasom (29). Smiech, flirtovanie, vzájomné dotyky! Tak vyzeral tmavovláskin piatkový večer v jeho spoločnosti. Hoci prišla na akciu v sprievode kamarátky, celý čas sa venovala iba svojmu novému objavu.

Keď sme sa spíkra spýtali na to, aký je jeho vzťah k Miklovej žene, reagoval diplomaticky. „S Majou sa poznáme a sme veľmi dobrí priatelia,“ poznamenal moderátor najpočúvanejšieho slovenského rádia. Z toho, že máme fotografie, na ktorých sa objíma s Majou, zostal prekvapený. Po chvíli mlčania odpovedal: „Dobré priateľstvo je niekedy viac, ako vzťah." Viac sa k tejto téme už nechcel vyjadrovať.

Zdržanlivá bola aj Miklova expartnerka, ktorá podľa našich informácií už prežila s Ivanom zopár horúcich chvíľ. To nepriamo potvrdila vyjadrením, že od rozchodu s Robom si užíva samotu. Na otázku, či by sa z kamarátstva s Bindasom mohol vyvinúť aj hlbší vzťah, z jej úst odznelo: „Momentálne určite nie.“ Napriek tejto strohej odpovedi však nie je vylúčené, že by sa dvojica mohla v budúcnosti zblížiť. Tmavovláska zrejme čaká už len na to, kedy sa utrasie nedoriešený vzťah s Robom. A potom sa bude môcť naplno venovať Ivanovi.

Manželstvo Roba a Majky

Robo a Maja sa zosobášili koncom roka 2006. Neprešiel však ani rok od ich veľkého dňa a vo vzťahu sa začali ukazovať prvé problémy. Robo nedokázal ovládať svoje alkoholové excesy. Už vtedy sa tmavovláska rozhodla podať žiadosť o rozvod. Zastavili ju však stále pretrvávajúce city k manželovi.

Po kríze sa Miklovci rozhodli odsťahovať na východ Slovenska. Od zmeny prostredia si sľubovali nový - lepší začiatok, ale nestalo sa tak. Definitívny koniec ich vzťahu nám potvrdil spevák začiatkom tohto roka. Zhruba v marci sa Maja odsťahovala späť do Bratislavy a podľa našich informácií už stihla podať žiadosť o rozvod.   

Od Miklu zdrhla žena:
Zobraziť galériu (10)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu