Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

J-Lo spred dvadsiatich rokov: Bože, to je hanba!

Jennifer Lopez pri pohľade na samu seba - spred 20-ich rokov Zobraziť galériu (12)
Jennifer Lopez pri pohľade na samu seba - spred 20-ich rokov

LOS ANGELES – Na svoje začiatky si nespomína ľahko! Jennifer Lopez, ktorá v 40-ke vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým, sa dočkala zaujímavého prekvapenia – pohľadu na seba samu, ako zamlada vrtela bokmi. A aká bola jej reakcia? Červenala sa ako paprika!

Je z nej sexi diva milovaná publikom! Ako však samotná J-Lo mala nedávno možnosť zaloviť v pamäti, nebolo tomu tak odjakživa. V odvážnom outfite natriasala zadočkom ako tanečníčka aj pred dvadsiatimi rokmi... Vtedy však ešte nespievala a na hlave mala poriadne divokú kreáciu!

Klip z roku 1990, v ktorom sa Jennifer po prvý raz objavila na televíznej obrazovke, jej vo svojej talkšou ochotne pripomenul moderátor George Lopez. Šokovaná speváčka po zhliadnutí retro záberov len neveriacky krútila hlavou a tvár jej okamžite zalial rumenec. S dlaňami zakrývajúcimi oči sa najskôr zmohla len na: „Oh, môj Bože! To bolo také trápne!“

Hneď potom však pre divákov vysvetlila, že išlo o video rappera a tanečníka prezývaného MC Hammer. Ten v tom období dokonca ani nebol známy. Jedného dňa však prišiel do tanečnej školy v Manhattane, v ktorej hopsala aj Jennifer, a požiadal o zopár tanečníc. Takúto príležitosť si súčasná svetová hviezda jednoducho nemohla nechať ujsť a okamžite sa vrhla pred kamery. Viete však, čo je na celom klipe to najzábavnejšie? Aj napriek oduševneným pohybom všetkých tanečníc, v ňom nehrá žiadna hudba!





Inšpirácie zo šatníka Jennifer Lopez nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu