Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zábava á la Jennifer Lopez: Predstieranie orgazmov!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (12)
Jennifer Lopez

LOS ANGELES – V posteli s ňou nuda nie je! Aspoň tak to vyzerá podľa slov hollywoodskej krásky Jennifer Lopez (40). To, čo väčšina jej kolegýň vníma ako nočnú moru či chvíle plné rozpakov, si ona užíva plnými dúškami – pri orgazme kričí ako divoška!

Za dverami spálne sa vie poriadne odviazať! No vraj len pokiaľ ide o prácu pred kamerami. Oslňujúca štyridsiatnička sa totiž po pôrode dvojičiek a materskej dovolenke už opäť naplno venuje kariére v hudobnom aj filmovom priemysle. Najbližšie ju uvidíme v snímke s názvom The Back-Up Plan (Záložný plán), kde stvárňuje ženu, ktorá počne dvojičky vďaka umelému oplodneniu. A v ten istý deň, ako bonus, stretne aj muža svojich snov!

Ako Jennifer prezradila v nedávnom rozhovore, v romantickej komédii nebude núdza ani o určitú dávku erotiky. Jej súčasťou je totiž poriadne dráždivá scéna, v ktorej herečka musela predstierať jeden z najlepších orgazmov, aký kedy zažila. A vraj to bola zábava, na akú tak skoro nezabudne!

„Bolo to hysterické,“ začala herecká diva svoje rozprávanie o pikantnom natáčaní. „Bola to vlastne jedna z najzábavnejších scén, pretože štáb nevedel, čo sa bude diať. Som si istá, že čítali scenár, ale nikdy neviete, čo herec nakoniec urobí,“ vysvetľovala zanietene. „Takže keď som to začala robiť, a začala som to robiť naozaj hlasno, rehotali sa za kamerou a snažili sa to celé ustáť,“ dokončila so smiechom. Ako však dodala, takúto zábavu si vychutnáva len v pracovnej oblasti. Za dverami jej vlastnej spálne to údajne vyzerá úplne inak a pravdu vie len jej zákonná polovička, Marc Anthony.





Inšpirácie zo šatníka Jennifer Lopez nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu