Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Jennifer Lopez celá v koži: To je ale zadoček!

Jennifer Lopez na festivale v San Remo Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez na festivale v San Remo (Zdroj: isifa)

TALIANSKO – Poriadne to rozprúdila! Speváčka Jennifer Lopez (40) veru vie, ako si vyberať kostýmy tak, aby fanúšikov zaujali. Podarilo sa jej to aj tentoraz - čierna kožená kombinéza obťahovala každú jej krivku!

Jej zadku sa žiadny iný nevyrovná! Herečka a speváčka Jennifer Lopez to počas svojho vystúpenia v San Reme poriadne roztočila. Oblečená v priliehavej koženej kombinéze so šnurovačkou si podmanila minimálne mužské publikum. To určite ocenilo aj dieru v jej overale. Nachádzala sa totiž presne na prsiach! K sexi dekoltu pridajte vrtenie zadočkom či hádzanie bohatou hrivou a skvelá šou je na svete.

J. Lo si v San Reme zaspievala pri príležitosti Sanremo Song Festival kompiláciu svojich najväčších hitov - Jenny From The Block, Waiting for Tonight či Let's Get Loud. Najmä pri tej poslednej Jennifer popustila uzdu svojim pocitom a do svojho tanca zapojila aj svoje síce nie najmenšie, ale zato erotické pozadie.

Jennifer je šťastne vydatá za Marca Anthonyho, s ktorým vychováva ich dvojičky Maxa a Emme. Ani to, že je matkou jej však nebráni v obliekaní vyzývavých kostýmov a sexi vystúpeniach. Zdá sa, že v poslednom čase si obľúbila práve sexi obtiahnuté kombinézy - poriadny rozruch spôsobila aj svojim novoročným vystúpením na Times Square. Len tak ďalej, Jennifer!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu