Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexi Jennifer Lopez: Po pôrode dvojičiek zvádza telom dvadsiatky!

Sexi Jennifer Lopez v magazíne Elle Zobraziť galériu (10)
Sexi Jennifer Lopez v magazíne Elle

LOS ANGELES - Návrat na výslnie šoubiznisu, ako sa patrí! Latino diva Jennifer Lopez (40) chytila po materskej dovolenke druhý dych a medzi hudobnú špičku si to namierila nielen s novým albumom, ale aj s poriadne vylepšenými krivkami. Takúto štíhlu figúru nemala ani za mlada!

Žiadne ovisnuté prsia či neforemné pneumatiky! Popová speváčka v zrelom veku vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým, a je si toho naozaj dobre vedomá. Vo februárom vydaní magazínu Elle sa totiž predviedla v úžasnej forme a v exkluzívnych outfitoch - jej pôsobivý dekolt v kombinácii s úzkym driekom množstvu fanúšikov už opäť nedá spávať!

Priliehavé šaty z návrhárskej dielne Gucci, hlboký výstrih a šperky z bieleho zlata či diamantov. Jennifer obklopená luxusom pôsobí štýlovo, sebaisto a absolútne vyrovnane, čoho dôkazom je aj priložený rozhovor v spomínanom magazíne. V ňom hollywoodska hviezda prezradila aj to, či niekedy zvažovala umelé oplodnenie ako jej postava v zbrusu novej snímke The Back-Up plan: "Pokiaľ ide o rodinu a vzťahy, som dosť konzervatívna. Práve kvôli spôsobu, akým som bola vychovávaná. A tiež verím v Boha a mám k nemu veľkú dôveru. Myslím, že niekde hlboko vo vnútri som to skutočne nechávala Naňho: buď sa mi to podarí alebo nie." Túžba otehotnieť prirodzenou cestou sa jej nakoniec splnila a dnes si rodinný život po boku manžela Marca Anthonyho a dvoch malých ratolestí nevie vynachváliť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu