Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi šou po nemecky: Rihanna s rukou v rozkroku, vypasená Ditto ako transvestita!

Dráždivá Rihanna a Beth Ditto ako transvestita Zobraziť galériu (9)
Dráždivá Rihanna a Beth Ditto ako transvestita

BERLÍN – Atmosféra ako z čudného sci-fi! Vďaka popredným speváčkam svetovej hudobnej scény bolo na nemeckom pódiu vo štvrtok večer poriadne horúco. Odovzdávanie cien Echo 2010 totiž okorenila čokoládová Rihanna (22) s kolegyňou Beth Ditto (29). Jedna laškovala s robotmi, druhá pripomínala tlsťocha v ženských šatách!

Nový singel, nová formácia na javisku! Hoci choreografie s erotickým nábojom sú u nej železnou pravidelnosťou, pri predvádzaní čerstvého singla s názvom Rude Boy dokázala Rihanna fanúšikov opäť prekvapiť. V tradičných sieťovaných pančuchách a v čiernobielom outfite si tentoraz neprizvala tanečníkov z mäsa a kostí. Počas vystúpenia ju totiž omakávali a ostrekovali vodou dve nadrozmerné umelé kreatúry. A jedna z nich dostala na záver aj pusu!





Okrem provokatívneho tanca barbadoskej krásky, ktorá sa neváhala obchytkávať aj na intímnych miestach, priviedla publikum do varu tiež britská skupina Gossip. Tá sa so speváčkou Beth Ditto na čele predstavila skladbou Heavy Cross. Práve kontroverzná hudobná diva, ktorá patrí k najtučnejším v šoubiznise, sa však postarala o rozpačité pohľady. Po oranžových vlasoch totiž prišla s kratším zostrihom, čiernou farbou a podivným líčením. V kombinácii s tetovaním kotvy na ľavom ramene tak nevyzerala ako rockerka, ale ako poriadny kus chlapa v babských handrách - z nevydarenej transvesty šou!





Počas večera s bizarným nádychom sa na pódiu blysli aj interpreti ako Robbie Williams, speváčky Sade a Ke$ha či domáca kapela The Baseballs.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu