Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi divoška Rihanna: Na javisku sa pretŕčala polonahá!

Sexi Rihanna v outfite odhaľujúcom polovicu tela Zobraziť galériu (6)
Sexi Rihanna v outfite odhaľujúcom polovicu tela

MIAMI – Vo svojej šou opäť pritvrdila! Popová diva Rihanna (21) sa na hudobné výslnie vrátila odvážnejšia ako kedykoľvek predtým a fanúšikov neprestáva šokovať. Svoje krivky už totiž neodhaľuje len pred objektívom. V čoraz dráždivejších kostýmoch sa natriasa aj naživo – obnažená až na polovici tela!

Obdivovatelia ženského sexepílu si znova prišli na svoje! Miami Beach totiž priviedla do varu čokoládová speváčka, ktorá bola za hlavnú hviezdu koncertu zorganizovaného pod záštitou známeho výrobcu nealkoholického nápoja, Pepsi Fan Jam Super Bowl. Osvedčené hity, sexi vokalistky, jedinečná atmosféra a najmä neobyčajný outfit zvýrazňujúci všetky prednosti. Rihanna sa premenila na vzrušujúcu čiernu diagonálu!

Barbadoská kráska mala pôsobivý overal s kontrastným bielym lemovaním totiž natiahnutý len na jednej ruke a jednej nohe na opačnej strane tela. K odhaleniu prsníka sa však neznížila, a preto zvolila čiernu podprsenku, ktorá jej držala na priehľadných silikónových ramienkach. V kombinácii s blonďavým čírom a hrubými očnými linkami tak vyzerala priam čertovsky zvodne! Ktovie však, kam bude vo vyzývavosti a extravagancii na javiskových doskách schopná zájsť nabudúce. Možno sa dočkáme aj toho, že jej nahé prsia už nebudú určené len ako doplnok pod sako!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu