Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Klára z Eurosongu: Z nevýraznej školáčky sexica!

Klára Mančáková. Zobraziť galériu (7)
Klára Mančáková.

BRATISLAVA – Podstúpila zmenu imidžu! Klára Mančáková (18), ktorá spieva V Eurovízii s Pavlom Remenárom a skupinou Liquid Error, je na nespoznanie. Zhodila vlasy aj okuliare a podľa názoru niektorých mužov je z nej teraz sexi dračica!

Dlhá hriva, blond ofina a okuliare – to všetko je preč! Vystupovanie na verejnosti je totiž aj o imidži, preto Klára Mančáková podstúpila radikálnu zmenu. Spočiatku to však vôbec nebolo jej želanie! „Ja vlastne ani neviem, u koho sa ten nápad zrodil,“ priznala sa topkám mladá speváčka.

Nám sa však podarilo zistiť, že celú „akciu“ zmanažoval autor skladby Figaro – Pavol Jursa. On poprosil o pomoc svojho známeho Jozefa Heribana a ten si prizval aj svoju dcéru Tamaru, ktorá pracuje v ženskom časopise. „Oni oslovili kaderníka Janka Molnára, návrhára Lukáša Kimličku. Tí urobili svoju prácu a vznikla nová Klára,“ povedala nám zmenená tmavovláska.

A hoci reakcie okolia sú dobré a niektorí muži ju označujú teraz za sexi dračicu, Klára bola spočiatku poriadne šokovaná! Vôbec totiž nečakala také dramatické skrátenie vlasov a ani výmenu okuliarov za šošovky. Nakoniec je však so svojím novým imidžom veľmi spokojná.

Pikoškou ale je, že niekto iný by mohol mať výhrady. „Momentálne priateľa nemám, ale tomu bývalému by sa to určite nepáčilo. On mal na mne rád práve moje dlhé kučery,“ zverila sa nám Klára. Našťastie, všetci ostatní si myslia, že speváčka vyzerá s novým imidžom oveľa lepšie. Ktovie, možno sa jej dokonca podarí čoskoro zbaliť aj nového frajera.

 

Video z vystúpenia pred Klárinou premenou si môžete pozrieť TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu