Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prvý plač v Eurovízii: Jaroš nezvládol emócie!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (4)
Miro Jaroš

BRATISLAVA – Nečakal to?! Miro Jaroš (31) si s piesňou Bez siedmeho neba suverénne vybojoval postup do finále slovenskej časti Eurovízie. Po spriemerovaní diváckych a porotcovských hlasov skončil v nedeľu na druhom postupovom mieste. A tento úspech emocionálne nezvládol!

Môže byť na seba hrdý! Miro Jaroš svojou piesňou v Eurovision Song Contest 2010 nezaujal iba divákov, ale aj odbornú porotu. V oboch hodnoteniach totiž dosiahol v nedeľnom semifinále druhé miesto. „Ani neviem opísať pocit, aký mám,“ povedal nám, keď sa prebojoval do finále.

Nebolo to ale len o tom, že Miro stratil slová. Z očí mu dokonca vyhŕkli aj slzy! „Áno, poplakal som si,“ priznal nám. Emocionálne na neho však nezapôsobil iba postup. Problém s udržaním citov mal už počas vystúpenia. „Keď som videl v hľadisku nepočujúcich... Mňa to dojíma, takéto veci,“ povedal nám zjavne rozrušený Jaroš. Dúfajme, že počas finále to ustojí a na pódiu sa od dojatia nezloží.

Chcete sa o Mirovom účinkovaní v Eurovízii dozvedieť viac? Spýtajte sa ho na to v online rozhovore na topkách dnes o 13:00! Kliknite SEM!

 

Sledujte TopkyTV: Miro Jaroš po postupe do finále Eurosongu.

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu