Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantné VIDEÁ: Kristína, ukážeš aj toto v Eurovízii?!

Kristína Peláková Zobraziť galériu (8)
Kristína Peláková

BRATISLAVA - Odhalené telo a sexi outfity! Speváčka Kristína Peláková (21), ktorú mnohí favorizujú ako víťazku pesničkovej súťaže Eurosong, rozhodne vie, ako zaujať. Predvedie podobne dráždivé kreácie aj v blížiacom sa finále?

Sporo odetá vábi zvodnými pohybmi! Rodáčka zo Svidníka si je vedomá, že sa za svoje dokonalé telo vôbec nemusí hanbiť. Preto ho vo vlastných videoklipoch aj patrične vystavuje na obdiv. 

Napriek tomu sa však s piesňou Horehronie prezentuje na Eurosongu ako nie príliš atraktívna lesná víla. Skladba, spev a choreografia sú síce v poriadku, ale možno by to chcelo troška pritvrdiť. Ak by totiž postúpila do Osla, rozhodne by jej prospelo, keby vsadila na kartu s mierne provokatívnym nádychom.

Stačí si napríklad spomenúť na Ruslanu z Ukrajiny a jej sexi pohyby, ktoré v roku 2004 priviedli mnohých do vytrženia. Speváčka sa dokonca stala úplným víťazom tejto prestížnej súťaže. Nechajme sa teda prekvapiť, akú taktiku by v prípade víťazstva v slovenskom finále zvolila Kristína v Osle.

VIDEO: Videoklip k piesni Ešte váham je plný speváčkiných zvodných pohybov.

VIDEO: Aj vo videoklipe k piesni Som Tvoja je Kristína sexi.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu