Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Erotika à la Pirelli: Najsexi ženy sveta ukázali prsia v divočine!

Marloes Horst a Miranda Kerr v kalendári Pirelli 2010 Zobraziť galériu (6)
Marloes Horst a Miranda Kerr v kalendári Pirelli 2010

NEW YORK - Živočíšny, divoký, nespútaný! Taký je preslávený kalendár výrobcu pneumatík Pirelli, ktorý vo verzii pre rok 2010 vyzliekol to najkrajšie, čo ponúka svet modelingu. Krásky bez chirurgických zákrokov odhodili šaty i zábrany a v horúcej Brazílii vystavili na obdiv dokonalé ženské tvary!

Hoci 37. vydanie pikantného kalendára bolo slávnostne uvedené len tento štvrtok, na internete sú už k dispozícii prvé oficiálne zábery, ako aj zábery zo zákulisia príprav. V divokom pralese a na piesočnatých plážach sa za objektív postavil Terry Richardson. O tom, že v jeho podaní ide o ďalší hodnotný kúsok, svedčí použitie klasickej metódy. Krásne modelky zvečnené v lone prírody sa budú na majiteľov kalendárov usmievať bez retuše!

Tento rok sa cti pózovať pred Richardsonovým objektívom dostalo jedenástim dievčatám z rôznych kútov sveta, ktoré boli zachytené v tridsiatich pózach. Všetky fotografie okrem aktov a obnažených hrudníkov spája absencia umelého svetla. Slávny fotograf sa zrejme rozhodol, že tentoraz siahne až na samé dno prirodzenosti.

Miranda Kerr opretá o strom hore bez, Rosie Huntington-Whiteley pri mori iba v nohavičkách, či úplne nahé Daisy Lowe a Catherine McNeil primknuté k sebe pneumatikou. Tým všetkým si spoločnosť Pirelli už čoskoro uctí 30 tisíc známych osobností a svojich výnimočných zákazníkov. Medzi inými aj českého prezidenta Václava Klausa.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu