Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Carmen Electra sa odviazala pri lesbických hrátkach!

Carmen Electra Zobraziť galériu (7)
Carmen Electra

LOS ANGELES – Sen mnohých mužov sa splnil! Sexi Carmen Electra (37) si naozaj užíva s inou ženou – a to priamo pred objektívom kamery! Modrooká krásavica zahodila zábrany a ukázala, čo sa v nej skrýva!

Zvodný tanec, jemné hladkanie aj francúzske bozky! Na videu nechýba naozaj nič! Vidieť v ňom môžete asi nie celkom triezvu herečku zo seriálu Pobrežná hliadka, ako sa zabáva v prítomnosti ďalšej ženy a niekoho, kto obsluhuje kameru. Hvizdička, ktorá vydala DVD s názvom Carmen Electra aerobik striptíz: V spálni, svoje schopnosti eroticky tancovať predviedla naplno aj vo svojom najnovšom „diele“.

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že naozaj ide o autentické domáce video, ktoré uniklo omylom. Je tu však aj druhá možnosť - a to, že pásku vypustil niekto z tímu samotnej Electry. V poslednom čase o nej totiž veľmi nepočuť. A tak sa možno rozhodla na seba upútať pozornosť starým osvedčeným spôsobom – sexuálnou nahrávkou. Pridala dokonca i čosi na viac a za partnera si zvolila nie muža, ale ženu. Nech je to ako chce, určite urobila svojím fanúšikom poriadnu radosť!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu