Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Serialová hviezdička: Keď sako, tak jedine naostro!

Blake Lively Zobraziť galériu (11)
Blake Lively

NEW YORK – Zastavila premávku na červenom koberci! Herečke Blake Lively (22) veru odvaha určite nechýba a keď ide o odhalený dekolt, klesá stále nižšie a nižšie. Žeby si chcela z dráždivých vnád v ostrom hlbokom výstrihu urobiť svoje poznávacie znamenie?

Nemá hanby! Na premiéru svojho nového filmu The Private Lives of Pippa Lee sa síce cnostne zahalila do saka – ale na top, ktorý by si väčšina žien dala, akosi pozabudla. Azda všetci páni však tejto jemnej forme sklerózy museli ďakovať! Len máloktorá dáma sa totiž môže pýšiť dokonalými prsiami ako má práve Blake Lively. A najmä, len máloktorá ich vie predvádzať s gráciou a zväčša aj bez nechcených vykĺznutí.

Trochu iný názor na herečkin outfit mal zrejme jej priateľ a kolega zo seriálu, Penn Badgley, ktorý ju v premiérový večer samozrejme sprevádzal. Na pár fotografiách, ktoré ho zachytávajú, veru nevyzerá veľmi šťastne. Asi by si najradšej poklad menom Blake nechal sám pre seba. Tak ako všetci, ktorí sa pohybujú v šoubiznise však chápe, že na nový film treba upozorniť ako sa len dá. A Blake disponuje tou najlepšou marketingovou zbraňou – pardon, vlastne dvomi zbraňami.

A využíva ich naozaj dokonale – naposledy na seba upútala všetku pozornosť pri odovzdávaní cien Emmy. Vďaka výraznej červenej farbe šiat a viac ako odvážnemu výstrihu vtedy zatienila väčšinu svojich oveľa známejších a úspešnejších kolegýň. Len tak ďalej, Blake!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu