Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fialová sa pozabudla: Zuzi, vidno ti bradavku!

Zuzana Fialová si neustrážila prsia. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Fialová si neustrážila prsia.

BRATISLAVA - Nakrúcaniu milostných scén sa ako správna herečka oddala celá! A to doslova! Zuzana Fialová (34) totiž ukázala počas nakrúcania nového jojkárskeho seriálu s názvom ´Keby bolo keby´ aj to, čo nemusela - bradavku.

Natiahnutí na záhradnom ležadle. On sa jej pozerá do očí, ona ho jemne hladká po hrudi. Takéto scény budú môcť uzrieť diváci v novom seriáli z dielne televízie Joj s názvom Keby bolo keby. Úspešná herečka Zuzana Fialová v ňom stvárni postavu Adely a Ján Koleník jej milenca Igora.

Uplynulý piatok padla prvá klapka, ktorú si nedali ujsť ani topky.sk. A práve počas nakrúcania jednej z milostných scén sa nám podaril pikantný záber. Tmavovláska si nedala pozor a "hrátky" s filmovým milencom nabrali rýchly spád. Čierne čipkované lemovanie jej topu totiž odhalilo to, čo malo zostať skryté. Zuzana nechtiac ukázala bradavku! 

Nečakané odhalenie s najväčšou pravdepodobnosťou nemala zakotvené v zmluve o účinkovaní v seriáli. Keďže je však Fialová veľká profesionálka, za tento bonus si snáď nebude pýtať od Jojky extra honorár.

Viac o novom seriáli Keby bolo keby:

Fialová: Dráždi v milostných scénach s Koleníkom!

Mórová: Až teraz bude boháčka! Za 12 hodín zhrabne vyše 16 tisíc eur!

Fialová sa pozabudla: Zuzi,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky.sk)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu