Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fialová: Dráždi v milostných scénach s Koleníkom!

Zuzana Fialová a Ján Koleník v scénach zachytávajúcich milenecký pár. Zobraziť galériu (13)
Zuzana Fialová a Ján Koleník v scénach zachytávajúcich milenecký pár.

BRATISLAVA – Odhalený dekolt a voľne „pohodená“ na záhradnom ležadle! Tak vyzerá Zuzana Fialová (34) v novom jojkárskom seriáli, kde tvorí s Jánom Koleníkom (30) mileneckú dvojicu. Ako sa herečke nakrúcali chúlostivé scény?

V piatok padla prvá klapka k chystanému seriálu z dielne televízie Joj s názvom Keby bolo keby. Podľa našich informácií v ňom majú účinkovať známe mená ako napríklad Diana Mórová, Marián Miezga, Aňa Geislerová, Zuzana Fialová a Ján Koleník.

A práve posledná dvojica stvárňuje v najdrahšom pripravovanom seriáli milostný párik. Jednou zo scén, ktoré budú môcť diváci vidieť, je aj laškovanie na záhradnom ležadle. Zuzana dráždi svojho filmového partnera odhaleným dekoltom a nežnými dotykmi.

„Som šťastná, že mám práve Janka ako partnera,“ pochvaľuje Fialová Koleníka a jedným dychom dodáva: „Hrali sme už spolu podobné scény v divadle. Aj mileneckú dvojicu. Ako človek mi veľmi vyhovuje fyzicky aj kamarátsky.“ Čo sa týka samotných pikantných scén, Zuzana to berie profesionálne. „Nemám s tým žiadny závažný problém. Je pekný a vonia,“ vychválila ešte Koleníka herečka, ktorá si v poslednej dobe nemôže na nedostatok práce vôbec sťažovať.

Nedávno sme ju mohli vidieť účinkovať v seriáli Ako som prežil a každú nedeľu moderuje Let´s Dance. Okrem toho hrá Annu Kareninu na divadelných doskách. „Ponuku do Keby bolo keby som prijala ešte pred tanečnou šou,“ vysvetľuje Zuzana, ktorá kvôli návale práce pociťuje na svojom tele príznaky únavy. „Zvládam to tak, že vo voľných chvíľach cvičím, menej fajčím a nepijem toľko kávy. Hlavne sa zdravšie stravujem,“ priblížila nám recept, ako sa udržuje v návale stresu v dobrej zdravotnej kondícii.

Pozrite si zábery z nakrúcania. Nájdete ich v našej GALÉRII!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Foto: paparaci.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu