Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Fialovej nový moderátorský kšeft! Vieme, koľko zhrabne za Let´s Dance 3!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Fialová

BRATISLAVA – Potvrdené! Ako topky.sk vypátrali, Zuzana Fialová (34) sa nakoniec predsa len objaví v treťom pokračovaní tanečnej šou Let´s Dance. Nebude to však v roli porotkyne, ale moderátorky.

To, čo sa donedávna iba pošuškávalo po chodbách televízie Markíza, je už isté. Zuzanu Fialovú uvidíme v tanečnej šou Let´s Dance 3 po boku Martina Pyca Rauscha. „Áno, túto ponuku som prijala. Dúfam, že budem moderovať minimálne tak dobre, ako bude Adela tancovať,“ zavtipkovala herečka na adresu Banášovej, ktorá najnovšie vymenila mikrofón za tanečné topánky.

Ako sme sa ďalej dozvedeli od nášho zdroja, presvedčiť Zuzanu Fialovú na prijatie tejto ponuky nebolo vôbec jednoduché. Nakoniec sa však s vedením v Záhorskej Bystrici dohodla. Podľa našich informácií zohrala rolu aj výška honoráru. Herečka je v mediálnych kruhoch známa tým, že si je vedomá svojich pracovných kvalít a nechá si ich patrične ohodnotiť. V tomto prípade je to vraj okolo 2 500 až 3 000 eur za jeden diel, čo po odvysielaní desiatich častí predstavuje nárast jej bankového konta o približne 30 tisíc € (cca 900 tisíc korún).

„K otázke výšky svojho honoráru sa nebudem vyjadrovať. Jediné, čo k tomu poviem, je, že časť týchto peňazí venujem na charitu,“ nechala sa počuť tmavovláska. Tú sme pred pár dňami prichytili na tajnom stretnutí v istej bratislavskej reštaurácii s režisérom Let´s Dance 3 Petrom Nuňézom a dramaturgičkou Marcelou Voškovou. Práve tam si vraj dohadovali detaily spolupráce.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu