Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Let´s Dance: Fialová nezvládla vypadnutie Lukáča: Ronila slzy! A nielen ona!

Vinco Lukáč neskrýval sklamanie z vypadnutia. Zobraziť galériu (5)
Vinco Lukáč neskrýval sklamanie z vypadnutia.

BRATISLAVA - „To še dalo čekac!“ Mužský súboj - Mokrý verzus Lukáč prehral východniar! Vo včerajšom kole Let´s Dance 3 dobojoval najstarší účastník tanečnej šou. Vypadla hokejová legenda Vinco Lukáč (55) a jeho tanečná partnerka Denisa Halická (25).

Hokejistom to cez víkend jednoducho nešlo! Osmička sa kruto zapísala nielen pri našej hokejovej reprezentácii v počte inkasovaných gólov od Čechov, ale aj pri treťom vypadnutom páre. Na ôsmom mieste totiž paradoxne skončil bývalý úspešný hokejista Vinco Lukáč s Denisou Halickou. Tí si to v rozhodujúcom „súbojovom“ dueli tentokrát rozdali s moderátorom Jurajom Mokrým a Katarínou Štumpfovou. V podobnom "vypadávajúcom" rozstrele sa ocitli už minulý týždeň. Vtedy porazili Marcelu Laiferovú a Milana Plačka. Tentokrát to však už nevyšlo.

Emóciami nabitá šou vygradovala v samotnom závere programu, kedy porota oznámila, že hokejová legenda a dvojnásobný majster sveta v tanečnej súťaži končí. Slzy si utierala nielen hostiteľka večera Zuzana Fialová, ktorá sa divákom ospravedlnila za svoju „neprofesionalitu“, keď sa rozplakala, ale aj samotný Vinco Lukáč.

Hoci si najskôr slovo zobrala jeho tanečná partnerka Denisa, ktorá sa v tej chvíli cítila ako tá silnejšia polovička v páre, hokejista si predsa len neodoprel rozlúčkovú reč. „Chcem sa poďakovať tejto krásnej slečne, ktorá ma naučila niečo, čo som ani vo sne nedúfal. Veril som si, keď som videl tancovať pána Golonku, Vajdu či Baču, ale predsa len, títo sú mladší a s nimi súperiť nemôžem. Ale som rád, že som tu bol,“ znelo smutne z úst Lukáča tesne po nekompromisnom rozhodnutí poroty.

Tej sa jednohlasne oveľa viac páčil Mokrého slowflox ako Lukáčovo passodoble. Práve tieto dva tance kraľovali včerajšiemu večeru. Hviezdou parketu sa stala opäť Zora Czoborová s Erikom Ňarjašom. Ich vášnivý tanec si vyslúžil nielen mohutný divácky aplauz, ale aj najväčší počet bodov od poroty.

 

Hodnotenie poroty:

01. Zora Czoborová a Erik Ňarjaš - passodoble (32 b.)

02. - 03. Adela Banášová a Peter Modrovský - slowfox (29 b.)

             Filip Tůma a Ivana Surovcová - slowfox (29 b.)

04. - 05. Iveta Bartošová a Matej Chren - passodoble (26 b.)

             Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová - slowfox (26 b.) 

06. Fedor Flašík a Silvia Kadnárová - passodoble (24 b.)

07. Petra Polnišová a Tomáš Surovec - slowfox (23 b.)

08. Vincent Lukáč a Denisa Halická - passodoble (19 b.)

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu