Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Super sexi Hablovičová: Vystavovala prsia na obdiv!

Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (19)
Lucia Hablovičová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová (31) je čoraz odvážnejšia. Po zahaľujúcich rolákoch zrazu niet ani stopy. Lucia si na galavečer k voľbe kráľovnej krásy obliekla sexi červenú róbu, ktorá odhalila jej plný dekolt.

Tento rok bude Lucia Hablovičová mimoriadne sexi! Aspoň tak to zatiaľ vyzerá. Topky.sk si totiž už v januári všimli, že Lucia po dlhej dobe zvolila oblečenie s väčším výstrihom. Ešte viac odvahy však ukázala na vyhlasovaní Miss Slovensko 2009.

Lucia Hablovičová zvolila ohnivú červenú, akú sme na nej už poriadne dávno nevideli. Počas zimy sa totiž zvyčajne zahaľovala do tmavého čierneho či hnedého oblečenia. Našťastie, tomu je už koniec! A tentoraz Lucia dokonca odhalila aj svoje ženské zbrane. Jej plný dekolt sa totiž v jemných šatách pekne vynímal. „Lucia je krásna žena a táto róba to len podtrhla,“ zhodnotil pre topky.sk aj stylista Andrej Kusalik. Lucia, len tak ďalej.


 

Super sexi Hablovičová: Vystavovala
Zobraziť galériu (19)

Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu