Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zničená Hablovičová: V deň finále zdravotné problémy!

 Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (17)
Lucia Hablovičová

BRATISLAVA –Trápi sa! Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová (31) nám priznala, že sa v posledných dňoch necíti práve najlepšie. Pre topky.sk povedala, že má zdravotné problémy.

Dvanásť najkrajších Sloveniek sa dnes večer popasuje o prestížny titul - Miss Slovensko. Riaditeľka tejto súťaže Lucia Hablovičová má stále práce vyše hlavy a nevydýchne si dovtedy, pokiaľ sa šou definitívne neskončí. A práve stres a zhon spojený s touto udalosťou sa podpísali aj pod jej zdravie.

„Cítim sa zle. Mám chrípku. Som vyčerpaná,“ netajila sympatická tmavovláska, ktorá priznala, že čím viac sa blíži slávnostné finále, tým väčší pociťuje stres. „Všetko je pripravené, ale to neznamená, že sa neobávam. Zodpovednosť je veľká. Nemôžem spať, mám búšenie srdca, do toho sa pridala chrípka, takže je to také hektické,“ priblížila nám svoje pocity Hablovičová, ktorá bola prekvapená, že žiadna misska zatiaľ stres nepociťuje. „Je čudné, že ja som jediná,“ prekvapene zhodnotila momentálnu situáciu a náladu medzi dievčatami. Uvidíme, či to bude rovnaké aj dnes večer.



Sledujte TOPKY TV: Hablovičová priznala, že už má vytipované favoritky. Viac sa dozviete na videu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu