Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hablovičovej „osamelé“ narodeniny: Od Žitného tisíce kilometrov!

Lucia Hablovičová s narodeninovou tortou. Zobraziť galériu (3)
Lucia Hablovičová s narodeninovou tortou.

TABA/BRATISLAVA – Šéfka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová (31) včera sfúkla symbolických 31 sviečok na narodeninovej torte. Oslava sa konala ďaleko od domova a partnera Rasťa Žitného (31).

Narodeniny Lucie Hablovičovej mali tento rok trochu trpkú príchuť. Uplynulých dvanásť mesiacov ju bezpochyby vyčerpalo viac, ako tie predošlé. Dôvodom je autonehoda, ktorú spôsobil v lete jej priateľ Rasťo Žitný. Odvtedy prežívala azda najťažšie chvíle svojho života. A to jej rozhodne nepridalo na psychickej pohode. Snáď budú tie tohtoročné narodeniny pomyselným štartom lepších chvíľ v jej živote.

Oslava sa konala ďaleko od Slovenska -  v egyptskej Tabe vzdialenej 2400 kilometrov. V známom sinajskom letovisku je na sústredení s finalistkami súťaže Miss Slovensko 2009. Párty mala preto aj pracovný nádych.

„Dostala som od tímu egyptskú košeľu a tortu, takže nechýbalo sfukovanie sviečok. Inak to bol pre mňa úplne obyčajný deň, pretože sme ho strávili na cestách. A keďže médiá mi už pol roka pridávajú rôzny vek, ani som si neuvedomila, že  mám 31. až od včera,“ napísala nám Lucia Hablovičová. Odpovedi na otázku, ktorá sa týkala spoločnej oslavy s Rasťom Žitným, sa vyhla.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu