Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lucia Hablovičová bola online! Čo prezradila o súkromí?

Lucia Hablovičová
Lucia Hablovičová

Riaditeľka súťaže krásy Miss Slovensko Lucia Hablovičová sa narodila v Bratislave znamení Vodnár. Vyštudovala pedagogiku a po desiatich rokoch v modelingu začala pracovať v televízií Markíza ako moderátorka Smotánky a neskor ako dramaturgička tejto relácie.

Už štvrtý rok je riaditeľkou súťaže Miss Slovensko. Slávnostné finále súťaže krásy MISS Slovensko 2009 sa uskutoční v priamom prenose 17. apríla 2009. Okrem divákov TV Markíza budú môcť milovníci krásy zažiť naživo galaprogram priamo v Sibamac aréne.

Záujemcovia si lístky môžu zakúpiť na sto predajných miestach sieti Eventim po celom Slovensku alebo cez internetovú stránku www.eventim.sk za cenu 7€.

Rozhovor

14:44:08 - otázka od: klara Dobrý deň pani Lucia! teším sa na Váš projekt Miss 2009, som ale trochu sklamaná z toho, že idú šumy, kto to vyhrá.. som predpokladala, že je to u vás iné , ako na Miss Universe, ale asi nie. Katarína Príkazská mala byť Miss pred 4-5 rokmi, to musíte vidieť aj Vy. Je múdra, ale to sú viaceré a tie sú aj krásne mladé!! Nikdy takto nebudeme mať víťazku na Miss World. Škoda. Nebude to miss, ktorá sa bude páčiť Slovákom! dobry den, dakujem za nazor, neviem o kom ste poculi ze vyhra, ale ak som spravne pochopila ze katka, je to prekvapenim aj pre mna :) kazdopadne by si to zasluzila, je to krasna a inteligentna slecna

14:47:05 - otázka od: Dadinka Ahoj Lucia - chcem sa spýtať nie je ti ľúto za moderovaním Smotanky? Ahoj Dadka, nie je.

14:49:10 - otázka od: MIRKA Ahoj - akú obľubuješ kuchyňu samozrejme okrem Slovenskej? A vieš vôbec niečo dobré uvariť? mam velmi rada sushi, ale aj taliansku a najradsej maminu :)

14:51:59 - otázka od: Andie Zdravím ťa Lucka - akú kávu máš najradšej? A čo čokoláda obľubuješ pri tvojej štíhlej postave si to asi veľmi nedopraješ. Pekný deň prepacte, nejako nefunguje pripojenie... andie, mam najradsej male espresso, a cokoladu velmi nie, radsej nieco slane..

14:54:21 - otázka od: Vladimír Hein ahoj lucia :) ake boli pripravy tento rok ? bude tento rocnik v niecom vynimocny ? naco vsetko sa mozme zajtra tesit ? velmi sa uz tesim ...vlado :) ahoj, finale je DNES takze verim ze si najdes cas a zistis sam cim bude vynimocny :)

14:55:12 - otázka od: anja Lucka,kto navrhuje a sije saty finalistkam Miss 2009.Niekde som citala,ze pan Miklosko,mna osobne este jeho navrhy nikdy nezaujali,skor sa mi paci vsetko od Borisa Hanecku,ale on myslim navrhuje dievcatam,len plavky.Verim,ze vsetko vyjde,drzim palce. ahoj, dakujeme :) ferko pripravil nadhernu kolekciu vecernych siat, snad zmenis nazor

14:58:30 - otázka od: Marek Lucia vaša sôtaž je výborná, pekné finalistky, výborný moderátor a zdá sa že bude aj program, len máte jeden nedostatok- podpiskarty by mali mať všetky pretože keď nevyhrá neznamená že nemá fanúšikov. Marek dakujem za nazor, polepsime sa :)

15:00:22 - otázka od: kristina ahoj lucka, chcem sa ta spytat, aky mas nazor na tohtorocnu sutaz miss universe SR?mala uroven?vasa miss sa mi paci omnoho viac.drzte sa a skore uzdravenie. ahoj kika, dakujem, kazda sutaz je ina, a verim ze pozorny divak rozdiely vnima

15:01:09 - otázka od: Neo Dobry den lucka,v prvom rade Vam chcem povedat ze velmi obdivujem Vas optimizmus a chut do zivota.Chcem sa len opytat, ci mate aj nejake informacie o minulosti missiek?Pretoze ked som tam zbadal mariu zelinovu,tak som skoro onemel.to by uz len bola vizitka mat za miss taku ...vsak viete.pretoze jej zivot je jedna velka party a este vacsie klamstvo.hanba,ze je vobec v prvej 12.ale inak drzim palce aby vsetko vyslo ako si predstavujete... dakujem za nazor, verim ze kazda finalistka vie ako zije a za svojou minulostou si stoji...

15:01:39 - otázka od: Zuzka Ahoj Lucka, držím ti palce aby si dnešný deň zvládla. Máš pravdu keď tvrdíš že táto finálová 12 je silná.Je tam veľa pekných báb. Prajem Ti v živote veľa šťastia lásky aby sa Ti splnilo všetko po čom túžiš. Z televíznej obrazovky som si ťa veľmi obĺúbila.pa zuzka dakujem velmi pekne

15:02:37 - otázka od: karolina Dobrý deň pani Hablovičová, aj keď ten dnešný bude asi hektický :-)Vybrali ste krásne dievčatá, naozaj, prezentácia všetkých sa mi ale rovnako nepáči, logicky..Pozerám si videá, foto a finalistka č. 8 je všade úplne rovnaká, vždy ten istý úsmev, pri ktorom nikdy neukáže zuby!! Naozaj ešte nikdy a nechápem prečo?-( Prajem Vám, aby ste dnes vybrali miss, ktorú budú konečne milovať ľudia, krásnu, citlivú, múdru - takú, akú sme ešte nemali a konečne prinesie niečo aj zo svet. súťaže!!! Želám všeto dobré! dakujem, kazdy ma prirodzeny usmev iny, a katka sa asi "nezubi" :)

15:03:12 - otázka od: btb Caf! Mas akvarko? mam, ale je teraz strasne zeleneeee :)

15:04:17 - otázka od: jana mala Dobry den Lucia. Nemyslite, ze komentare Eriky Judiniovej v Smotanke su neuveritelne infantilne? nechcem hodnotit pracu niekoho ineho, erika ma kolegov ktori na to maju pravo, zelam jej vsetko dobre

15:07:01 - otázka od: nora Myslite, ze tieto sutaze este niekoho bavia? Kazdy rok je to o tom istom a dievcata sa podobaju ako vajce vajcu. tak si radsej pozrite nejaku politicku talkshow :)

15:07:36 - otázka od: Janka Ahoj Lucia. Sledujem Miss od roku 1989. /Hoci mam len 30 rokov/ Od toho roku si vediem evidenciu Miss-iek. Musim sa priznat, ze sledujem aj konkurencnu Miss, ale tu nepovazujem za "pravu", takze v zosite, kde mam vsetky vysledky, fotky finalistiek, su len tie "markizacke". Nechcem sa opytat ziadnu otazku, len som chcela napisat niekomu, kto sa vyzna v tychto veciach, lebo v mojom okoli sa o tejto sutazi nik nechce rozpravat :-) Kazdy rok si pred sutazou tipujem, ktore baby vyhraju. 2x mi vysli presne tak, ako som povedala - aj presne poradie a ked nie, tak mam aspon "dvojtretinovu" uspesnost. Napisem rodicom a sestre pred prenosom, ktore baby vyhraju, aby nehovorili, ze som si vymyslala. A tak to je kazdy rok. Kolegyna sa ma pytala, co z toho mam.... . Samozrejme, ze nic, ale aspon dobry pocit, ze som bola zasa uspesna. Ja viem, ze tento mail pisem, ako taka mala prvacka, ale chcem vsetko rychlo napisat, aby som nezabudla /kedze som v praci/ Ako kazdy rok, tak aj teraz s malou dusickou tipujem: 3, 4, 8, 9. Viem, ze budu len tri, ale kym baby neuvidim v TV, tak si vyberiem styri a potom sa uvidi. Ale myslim, ze c.9 bude. /Cislo 3 sa podoba na Magdalenu Sebestovu./ Este raz sa ospravedlnujem, ze som pisala tak, ze to nema ani hlavu - ani patu, ale som rada, ze som ti mohla napisat. Prajem Ti pekny, aj ked uprsany den a nech sa vecer vydari vsetkym finalistkam a samozrejme Tebe. Drzim palce. Dufam, ze sa niekedy dostanem aj priamo na finale - samozrejme ako divacka :) S pozdravom Janka dakujem za typy, listky su kazdy rok aj v predaji tak prid :)

15:08:26 - otázka od: Mirek Janovec Dobrý den Lucia, jsem z ČR (Brno) a musím uznat, že "Vaše" slečny jsou ještě hezčí, než ty naše české. Jen tak dál. A pozdravujte bráchu Michala :-) dakujem, odkazem :)

15:09:21 - otázka od: simonka Dobrý deň Lucia, tak nech dnes zasadne na trón Mladosť, Krása a Múdrosť. to by som mala velku radost :)

15:10:25 - otázka od: Steve Dobrý deň,vrátil som sa po 5 rokoch zo zahraničia konkr. som pôsobil postupne v Anglicku , Nemecku a Rakúsku ,nikde a nikdy som o Vás nepočul v týchto krajinách a ani o vás nečítal.Prídem na Slovensko a tu kde kliknem alebo pozriem TV ste všade.Môžete sa mi prosím predstaviť?Neviem totiž kto ste,okrem nejakej riaditeľky....Riaditeľov a riaditeliek je vo svete a aj na Slovensku určite veľa,ale ako ste dosiahli vy,že práve o vás píšu.Aj keď len na Slovensku,ale píšu.Ďakujem Steve. bohuzial, niekedy pisu aj o ludoch ktori by boli radsej keby o nich nepisali :)

15:10:54 - otázka od: erika werichova Povazujete Miss Slovensko za kvalitnu show, alebo lacnu zabavu? verim ze je to zabava na urovni..

15:11:42 - otázka od: Katula Ahoj lucka, chcem sa spytat, vsetky dievcata su fakt zaujimave,myslis si ze slecna s cislom 12 ma sancu vyhrat ? Patri medzi Tvoje favoritky?? Dakujem a pekny den urcite ano, tak ako kazda jedna z nich, pekny den :)

15:12:19 - otázka od: Vicky DObry den,dnes idem na MISSku :) a uz sa velmi tesim :) a dufam,ze vyberiete tu najkrajsiu. prima, verim ze sa zabavite, tak dovidenia :)

15:14:10 - otázka od: Echo Ahoj, chcem sa spytat, preco ste sa rozhodli podporit prave LPR(kvoli dnesnej zbierke)? Planujete aj v buducnosti podporovat 3 sektor, ine organizacie, ako napr. Linku detskej istoty, Dobreho anjela, Unicef etc..? Alebo je tu tendencia na dlhorocnu spolupracu s LPR PS: Velmi ma to potesilo;) Len tak dalej;) budem velmi rada ak projekt miss slovensko bude jedneho dna automaticky spajany aj s pomocou inym..myslim ze to k tomu patri...

15:15:02 - otázka od: lucia krsjak popravde,citam novy cas online kazdy den,a si myslim,ze miss by mala ukazat svoju krasu,ale nie krasu uplne celeho tela[tymto holka,by sa mal skutocne odobrat ich TITUL!!velmi rada by som spolupracovala s Vami a sutazou miss!!asi je to nemozne?? este raz pekny den lucia skuste prist na kasting :)

15:16:02 - otázka od: LENKA Dobrý Lucka, nemyslíte si, že tento rok je o takú naozajstnú krásu tohtoročná MISS ochudobnená? až na jednu finalistku č. 1 myslím krása finalistiek...verím, že ste chceli rôznofarebné dievčatá, no trošku to s výberom podaktorých nevyšlo(ja viem koľko ľudí, toľko názoru)..na bud. rok sa už určite prihlásim aj ja, mám 22 rokov, ale až teraz som nato pripravená aj, čo sa týka zmýšľania...DRŽÍM PALCE NA DNEŠNÝ VEČER, ABY SA VÁM DNES VŠETKO VYDARILO :))) dakujem pekne, pridte vyskusat stastie

15:18:20 - otázka od: artusova Ahoj Lucka, verim, že dnesny vecer bude perfektny- ako kazdy rok. drzim palce finalistkam.. ale ja uz vitazku mam! teba! P.s: Artus zdravi Pukiho :o) jeej zuzi dakujem, tesim sa na teba :)

15:19:14 - otázka od: denisa Ahoj Luci,si strasne sympaticka,mila a naozaj prijemna zena,a neobycajne krasna. Bodaj by takych ludi ako si ty bolo na svete viac...drzim ti prsty,a prajem krasny,pohodovy a vydareny dnesny vecer,ale nielen ten,ale aj krasny zivot,ktory si ty zasluzis viac ako ostatni.maj sa dakujem, od zeny takato pochvala potesi este viac :)

15:20:02 - otázka od: milan Slecna Katarina, nieje trochu pristara na Miss?? Preboha, je naozaj ako z minuleho storocia, strnula s rovnakym usmevom a v krci...Nie je jej to trapne? katka je sikovna a krasna zeny, mozno nie je vas typ ale verim ze aj jej uspech doprajete :)

15:21:03 - otázka od: janush Ahoj Lucia, obdivujem tvoju silu a inteligenciu, ktorou disponujes. V niektorych okamihoch mi pripominas mna, ale narozdiel od toho, ze ty si nieco dokazala :) Drzim ti palce nielen v pracovnom, ale aj v sukromnou zivote... Vecer Vas budem pozerat :) dakujem, este som nic poriadne nedokazala, ale budem sa v buducnosti snazit viac :)

15:22:13 - otázka od: erikaa Ahoj Lucka dufam ze dnesny vecer dopadne podla predstav! Mojou favoritkou je jednoznacne cislo tri Barbora F. ako to vidis ty? barborka ma velke sance

15:22:37 - otázka od: Jakub Ahoj,máš nejakého favorita spomedzi dievčat? skor favoritku :)

15:23:37 - otázka od: Marcela Dobry den Lucia Chcela by som sa spytat, preco do finale nepustite dievcata po plastickej operacii? Ved ked je operacia dobre spravena, krase to neuberie.. skor naopak dobry den, myslim ze na slovensku je este stale vela krasnych dievcat, pri plastickych zakrokoch je to skor o tom kto na to ma financie...

15:24:08 - otázka od: Mária Milá Lucka, prajem Vám aby Vám ta súťaž dopadla, čo najlepšie. Budem sa pozerať. Držím Vám prsty aj v súkromnom živote. Nech sa Vám darí dakujem vam velmi pekne

15:25:56 - otázka od: Eddy Dobrý, chcel by som sa Vás opýtat že čo ste ešte v živote nedosiahli a chcely by ste to dosiahnut. A keby ste vedeli niečo v živote zmeniť čo by to bolo??? a prajem ešte pekný den.... dobry den, myslim ze z toho podstatneho som zatial toho este vela nedosiahla, ale pracujem na tom :) ak by to bolo mozne rada by som zmenila sposob svojho zivota, a zila trosku slobodnejsie

15:26:31 - otázka od: lucia krsjak zdravim,zijem uz 10rokou v londyne,narodilo sa mi tu babo-LIAMKO.som z Trencina-chcem sa spytat,radi by sme sa kedykolvek zapojili do sutaze spojene z miss,akou formou sa da okrem posielania sms?? dakujem lucia[londyn] da sa hlasovat o titul miss internet :)

15:27:56 - otázka od: Ivana Ahoj Lucka, chcem sa spytat ci dievcata musia podstupovat nejake male upravy na krase napr. bielenie zubov? dakujem za odpoved a drzim palce v pracovnom aj osobnom zivote. ahoj, dievcata si zuby pokial viem nebielia, zatial to nepotrebuju..

15:28:23 - otázka od: Ivana Dobrý deň, Lucia, veľmi sa teším na dnešnú Miss! Ste jednou z mojich najobľúbenejších mediálnych tvárí, veľmi sa mi páčil sposob, akým ste moderovali Smotánku (nostalgicky spomínam, že v tom čase bola Smotánka oveľa menej jedovatá a bulvárna ako v súčasnosti) - rada by som Vám popriala veľa úspechov v ďalšej práci a osobnom živote! dakujem ivanka

15:29:08 - otázka od: Palko Ahoj Lucia.Aky mas nazor na dievcata(hviezdicky)typu Paris Hilton? vobec sa nad tymito typmi nezamyslam :)

15:30:22 - otázka od: Julia Ahoj Lucka! mozno Ta prekvapi moja otazka, ale co si myslis, ak uz dlhe roky nie som spokojna so svojim vyzorom, a neviem sa s tym vysporiadat, sice viem, ze vonkajsia krasa nie je taka dolezita, atd atd..mala by som ist na plastiku? (vid D.Mendrejova) dakujem za odpoved! pekny den ahoj, ak ti to sposobuje problemy a dlhodobo ta to trapi, skus sa poradit s nejakym odbornikom..verim ze je to docasna zalezitost :)

15:31:49 - otázka od: wayo preco vzdy pred prenosom jednej alebo druhej miss sa musi vypustit von nejaka kacica? nie je to ubohe? nemyslim si ze nieco take podpori o nieco viac sledovanost... media oblubuju tuto formu informovania verejnosti :)

15:32:20 - otázka od: effi Ahoj Lucia.Si krasna inteligentna zena ktora nema konkurenciu u nas.Si zena na ktoru sa da spolahnut a ktora zastava funkciu na vysokej urovni.Prajem ti vela zdravia stastia a nech ta vsetko zle obchadza.Si anjel.Pekny den ti prajem dakujem, velmi si to cenim

15:35:55 - otázka od: Ela Zdravím, ste hrozne sympatická osôbka a držím Vám palce,aký film máte najradšej? Ďakujem :)) frida, milionar z chatrce... take neamericke :)

15:36:33 - otázka od: katka Dobry den Lucia, ja tieto sutaze krasy velmi neoblubujem, ale chcem len vyjadrit nazor, ze ta vasa miss je urovnou niekde uplne inde, ako miss lakatosovej. tie baby mi pripadaju ako exkluzivne prostitutky, kazdy rok je to o tom istom, o tych istych moderatoroch, ucinkujucich...naozaj strasne nudne a nekulturne. myslim, ze na takychto galaveceroch by mali vystupovat kvalitni umelcia a moderatori, nie stale nejaky desmod...atd, ktori na nas vykukaju snad uz odvsadial. takze len chcem vyjadrit svoju podporu a dufam, ze vas program ma nesklame. uz len uputavky naznacuju, ze toto bude uplne ina liga. este raz vsetko dobre. katka dakujem, verim ze vas nesklameme

15:36:56 - otázka od: Matej Kuna Ahoj Lucka, len by som ti chcel podakovať za to že si mi odpísala na list a podpísala fotky, dakujem za ochotu a držím palce nech to dnes dopadne čo najlepšie... dakujem :)

15:37:28 - otázka od: Mirky Ahoj, otázka trošku z iného súdka. Kde by si chcela žiť a akým spôsobom dajme tomu po 50-60tke? Byt, dom, more, hory, ... ďakujem ;) dom v blizkosti hor a vedla mna nejaky dedko :)

15:38:12 - otázka od: Veronika Dobry den..:-)ako sa mate?ake mate pocity par hodin pred sutazou??pekny dnik prajem a hlavne nech vsetko dobre vecer dopadne.. dakujem, mam dost stres ale prave odpovedanim na vase otazky nanho nemam cas mysliet :)

15:38:50 - otázka od: Lucia Dobrý den pani Hablovičová kedže aj vy sa voláte Lucia ako sa vám páči to meno ? a ako sa máte ano, myslim ze toto meno ma velku silu :)

15:40:00 - otázka od: Andrea Pekný deň Lucia, máte popri práci na Miss čas aj na nejaké záľuby? Prípadne potom? momentalne nie, ale po skonceni planujem sportovat...nato ze to bol novorocny zavazok je to uz dost neskoro, ze ? :)

15:49:22 - otázka od: Matka Ahoj Luci, viem o tebe ze si velka fanusicka knih..ktore su tvoje oblubene a co prave teraz citas? citala si knihu Kite runner(odporucam) :D pekny den momentalne coelhujem :)

15:49:47 - otázka od: jana Lucia, prajem len vsetko dobre do zivote. Ste vo vnutri silna a krasna zena, prajem vela sily!Ostante sama sebou. Jana dakujem vam

15:50:13 - otázka od: Andy som sice len 21rocny fagan, ale podla mna ste ideal zenskej krasy a elegancie !!! Prajem Vam vsetko dobre v zivote!!! dakujem andy :)

15:50:43 - otázka od: dorota preco su tohtorocne finalistky skaredsie ako tie vlanajsie? nemyslite si, ze tie, co neuspeli vlani, by mali sancu tento rok vyhrat? myslim ze mame velmi silnu zostavu

15:51:18 - otázka od: denisa a este jedna vec,kraasne sa usmievaj cely vecer budem sa snazit :)

15:52:52 - otázka od: uknd Lucia, pozdravuje ta UKND z Nitry a drzime paplce na dnes vecer. podla nas, dnes to vyhras ty ;)) uknd chlapci dakujem, uz sa tesim na vase nove songy, ste super :)

15:54:10 - otázka od: eva ahoj Lucka, myslím si, že si charizmatická, pekná žena, z ktorej niečo vyžaruje a želám ti, aby si malý šťastný a krásny život bez nepríjemných článkov v novinách. A želám ti, aby si bola silná a energická žena, určite ťa stretne v živote niečo čo ťa spraví šťastnou. evka dakujem ti

15:54:35 - otázka od: Miro Dobry den Lucka, chcel by som sa spytat ze kedy nam ludia ako vy daju konecne pokoj. A ci viete robit aj nieco poriadne ako len trepat o mode , kozmetike a misskach. slubujem miro ze uz vam dam pokoj :)

15:55:10 - otázka od: Denisa Ahoj Lucka, drzim palce, nech Ti vsetko dobre dopadne - tak na Miss ako v sukromi, nech Ta uz zbytocne nenicia slovenski "paparazzovia" a mas klud v dusi :) Si jedna z najkrajsich zien v tychto koncinach, skoda si to nicit zbytocnym stresom.Kym si robila smotanku, velmi rada som pozerala, teraz to nadobudlo charakter lacnej a rychlej komedialnej frasky, chyba tomu glanz a noblesa, ktory si relacii davala. papa dakujem

15:55:51 - otázka od: zuzana dobrý den Lucia! ja sa vas chcem opytat ze komu tak najviac drzíte z miss viem ze su vsetky pekne...ale ktoru by ste vy zvolili za miss mam niekolko typov, ale nerada by som ostatnym dievcatam zobrala nadej...

15:57:12 - otázka od: Adriana Celkom nerozumiem preco tolko ludi poukazuje na vek Katariny,23 je snad tak vela???podla mna je to inteligentna baba a idealna na reprezentaciu Slovenska v zahranici.Prajem,aby Vam dnesny vecer vysiel podla predstav!:)adriana dakujem, myslim ze 23 rokov je krasny vek

16:00:51 - otázka od: Daniela Horínková Nemám žiadnu otázku al. ma práve nenapadá lebo som ešte v pracovnom nasadení ale popritom by som Vám len chcela zaželať všetko dobré a veľa pracovných úspechov. dakujem danka, aj vsetkym ostatnym, musim uz bezat, ale verim ze vas dnes vecer nesklameme, vsetko dobre

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu