Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sajfa, o čo ti ide?! Od Toráča zisťoval mená homosexuálnych moderátorov!

Matej Cifra, Mário Toráč
Matej Cifra, Mário Toráč

BRATISLAVA – Tvrdí, že gay nie je, no zaujíma ho, ktorí jeho kolegovia sú! Moderátor Matej Sajfa Cifra (29) vo svojej šou Webmaster pátral po tom, ktorí jeho moderátorskí kolegovia sú homosexuáli. Od Mária Toráča (28), ktorý sa netají tým, že je gay, zisťoval, či to vie vycítiť.

Jojkársky moderátor Matej Sajfa Cifra si do svojej pondelkovej relácie pozval hosťa, ktorý sa netají svojou homosexuálnou orientáciou. Bol ním moderátor audiotextovej súťaže Mário Toráč, na ktorého prejave sa zabávajú tisícky divákov. V súvislosti s ním Sajfu najviac zaujímala a fascinovala jeho sexualita, za ktorú sa Toráč nehanbí.

Sajfa od svojho hosťa zisťoval, či ako gay dokáže vycítiť, či má nejaký muž tiež homosexuálnu orientáciu, a či je ich medzi slovenskými moderátormi veľa. Dokonca sa pýtal aj na jedného konkrétneho. „Môžem sa ťa na istého človeka spýtať? Ale nechcem, aby sme povedali jeho meno. Toto ma zaujíma a myslím si, že on to už kamufluje dlhé roky a veľmi, veľmi zodpovedne. Bledunko modré oči má...,“ znela Sajfova otázka. Topky.sk sa preto Cifru spýtali, či mal na mysli niekoho konkrétneho. „Nie, absolútne. Nenarážal som na nikoho. Bol to vyfabulovaný moderátor. Modré a priezračne modré oči má hocikto,“ vykrúcal sa zrazu Matej Cifra.

S takýmito očami je v našom šoubiznise len niekoľko moderátorov, medzi ktorých patrí samotný Matej Sajfa Cifra, ako aj Pavel Bruchala, Viliam Csontos, Daniel Ocenáš, Patrik Švajda, Peter Čambor, či Vladimír Voštinár. Že by to bol niekto z nich?!

Časť Sajfovho rozhovoru s Toráčom:

Sajfa: Ty sleduješ rôznych slovenských moderátorov, hovoril si teda aj o mne. Myslíš si, že medzi slovenskými moderátormi je veľa gayov?

Toráč: Tak ja neviem, sám dobre vieš, že ťa idem klamať, no neviem, neviem...

Sajfa: Ale zo pár ich tam je, však?

Toráč: Však viem, to je také, tak áno, samozrejme.

Sajfa: Viem. Dobre ešte inak položím tú otázku. Myslíš si, že je veľa gayov medzi slovenskými moderátormi, ktorí to hrajú na hrozných heterákov, ale sú gayovia?

Toráč: Hej.

Sajfa: To vy gayovia cítite, že?

Toráč: Hej, hej...

Sajfa: Môžem sa ťa na jedného človeka spýtať, ale nechcem, aby sme povedali jeho meno. Toto ma zaujíma a myslím si, že on to už kamufluje dlhé roky a veľmi, veľmi zodpovedne. Bledunko modré oči má...

Toráč: Hej, a ty to ako vieš...?

Sajfa: Neviem, neviem, možno mám taký feeling.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu