Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sajfa: Snaží sa „oklamať“ stávku za desať miliónov!

Matej Zobraziť galériu (4)
Matej "Sajfa" Cifra

BRATISLAVA – Keďže Hodina deťom vyzbierala viac, než desať miliónov, Matej Sajfa Cifra (29) musí byť podľa stávky tri dni ticho. Čo však na to jeho šéf a kolegyňa z rádia Adela Banášová (28)? Topky.sk zistili, že Sajfa sa snaží plneniu sľubu vyhnúť.

„Myslím si, že moja stávka je celkom prijateľná,“ povedal nám ešte pred priamym prenosom Hodiny deťom Sajfa. Keď však prišla reč na to, ako sa to odrazí na jeho práci, nastal problém. „No, so šéfom to budeme musieť ešte doriešiť,“ okomentoval našu otázku Sajfa.

Samozrejme, Topky.sk zaujímalo aj to, ako bude Adela Banášová moderovať rannú šou úplne sama. Veď Adela a Sajfa sú známi tým, že si nahrávajú na dialóg. A tak začali priamo pred nami tento problém riešiť. „Spravíme to cez víkend – sobota, nedeľa nič a v pondelok to nejak zvládneš,“ povedal Sajfa Adele. Neskôr mu však blysol hlavou ešte lepší nápad. „Nahráme to dopredu a tie tri dni budem môcť byť ticho. Neboj sa, niečo vymyslíme,“ hovoril Adele.

Nakoniec to teda vyzerá tak, že príliš dlho Sajfa ticho nebude. Najmä, ak si svoje dni ticha „vyberie“ počas víkendu. „Asi to platí len na verejnosti, keď som pod dohľadom,“ myslí si totiž Sajfa. A tak bude ticho zrejme len počas jedného vysielania.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu