Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mário Toráč flirtoval so Sajfom: Si sexi!

Matej Sajfa Cifra a Mário Toráč Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra a Mário Toráč

BRATISLAVA – Zaujímavého hosťa si pozval moderátor Matej Sajfa Cifra (29) do svojej relácie Webmaster. Do kresla sa oproti nemu posadil Mário Toráč (28), ktorý naposledy účinkoval v markizáckej šou Aha! – Dvaja v tom. A Sajfu dostal do riadnych rozpakov!

Mário Toráč sa netají tým, že je gay. Pri nakrúcaní sa rozrozprával o tom, že mnohí slovenskí moderátori takúto svoju orientáciu nepriznávajú. Nezabudol tiež pripomenúť, že so známym homosexuálnym kaderníkom Pavielom Rochnyakom si príliš nesadli.

No moderátora Sajfu prekvapil ešte úplne inak! „Ja chodím na také všelijaké iné diskotéky, kde je viac predaja radiátorov. Tam o tebe zvyčajne klebetia,“ naznačil Sajfovi, že práve on je tiež predmetom rozhovorov gayov. A čo o ňom vravia? „Každý hovorí, že máš tie jamky, či čo to je, nedá sa to pomenovať. Ale poviem narovinu, si sexi,“ prekvapil moderátora Toráč. Sajfovu reakciu si môžete pozrieť už dnes v relácii Webmaster.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu