Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nikodým: Zlé obdobie! Najprv rozchod a teraz... Prišiel o prácu!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (5)
Martin Nikodým

BRATISLAVA – Kedysi vychytený moderátor Martin Nikodým (37) na tom nie je práve najlepšie. Do nového roka vstúpil bez priateľky Zuzany a dokonca aj bez práce! Topky.sk zisťovali viac.

Martin Nikodým v novembri minulého roka potvrdil rozchod s priateľkou Zuzanou. Hoci práve ona bola podľa medializovaných informácií príčinou moderátorovho rozvodu s manželkou Michaelou, vzťah im vydržal len približne dva roky. To však nebola jediná negatívna vec, čo sa Nikodýmovi v závere roka 2008 prihodila! Prišiel totiž aj o prácu!

Súťažná relácia verejnoprávnej STV Čierna alebo biela, v ktorej Martin Nikodým vystupoval ako hlavný moderátor spolu s posilou Ivetou Malachovskou, sa už nevysiela. „S koncom roka skončila aj zmluva,“ vysvetľuje Nikodým. Topky.sk preto chceli vedieť, čo bude robiť ďalej. „Pracujem na všeličom. Ale ešte je to v kuchyni. Keď to prejde do jedálne, budem o tom hovoriť,“ snažil sa vtipne komentovať svoje súčasné aktivity.

Zistili sme však, že Nikodým čosi „pečie“ aj s konkurenciou! Na otázku, či zostáva v STV, totiž najprv odpovedal dlhou pauzou. „Hm, zatiaľ áno,“ povedal nakoniec. Nechajme sa teda prekvapiť, na obrazovke ktorej televízie sa po terajšej prestávke opäť objaví.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu