Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Martin Nikodým: Môj syn mi neverí!

Martin Nikodým so synom Adamom a dcérou Emmou Leou. Zobraziť galériu (5)
Martin Nikodým so synom Adamom a dcérou Emmou Leou.

BRATISLAVA – Aj po rozvode s manželkou Michaelou (29) sa Martin Nikodým (36) príkladne staral o syna Adama (6) a dcéru Emmu Leu (3). V týchto dňoch však na neho syn Adam pozerá s nedôverou v očiach. Čo sa stalo?

Martin Nikodým sľúbil niečo, čo možno vôbec nebude vedieť splniť. Patrí totiž do kategórie známych tvárí, ktoré chceli za každú cenu „prinútiť“ ľudí, aby na Hodinu deťom poslali desať miliónov korún. Martin Nikodým sa preto stavil, že v prípade úspechu zje na posedenie desať melónov!

Táto stávka sa však príliš nepozdáva jeho synovi Adamovi. Veľmi totiž neverí, že sa jeho otcovi podarí sľub splniť. „Adam mi povedal: Oci, to sa nedá,“ priznal nám Nikodým. Topky.sk zisťovali, či aj samotný moderátor nemá trochu obavy z takej „nádielky“. „Odstúpiť od toho určite nechcem. Stávku budem plniť pod lekárskym dohľadom,“ prezradil Nikodým. To, či sa mu podarí zjesť desať melónov, však uvidíme až v budúcom roku.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu