Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nikodým sa snaží aj po rozvode

Martin Nikodým s dcérkou Emmou Leou. Zobraziť galériu (10)
Martin Nikodým s dcérkou Emmou Leou.

BRATISLAVA – Manželstvo mu nevyšlo, tak chce byť aspoň vzorným otcom! Topky.sk prednedávnom pristihli moderátora Martina Nikodýma (37) v bratislavskom nákupnom centre s ratolesťami Adamom (7) a Emmou Leou (4).

Zdá sa, že s bývalou ženou Michaelou (29) má Martin Nikodým korektný vzťah aj napriek tomu, že ich manželstvo definitívne stroskotalo 2. mája minulého roku. Vtedy sa totiž dvojica rozviedla.

Ako pár už nevedeli nájsť spoločnú reč, v otázke detí Adama a Emmy Ley sa však vedia dohodnúť. „Cez prázdniny sme spolu skoro stále,“ prezradil nám bývalý moderátor vedomostnej relácie Milionár, ktorého sme pristihli s ratolesťami na ceste z kina.

„Bojovali sme s Kung Fu Pandou. Deti si zvolili taký program," povedal s úsmevom a jedným dychom dodal: „Prednedávnom sme sa vrátili z dvojtýždňovej dovolenky. Vyrazili sme taká väčšia partia známych a priateľov.“

S najväčšou pravdepodobnosťou im robila spoločnosť aj Nikodýmova partnerka Zuzana (29). Keď sme sa ho na to spýtali, nevylúčil to: „Bližšie to nebudem konkretizovať.“

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu