Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bývalí Milionári Nikodým a Malachovská: Spojili sily!

Nikodýma Malachovská vystriedala v milionárskom kresle. Teraz budú na jednej lodi. Zobraziť galériu (11)
Nikodýma Malachovská vystriedala v milionárskom kresle. Teraz budú na jednej lodi.

BRATISLAVA - Exmoderátori hry Milionár sa ocitnú na jednej lodi. Martin Nikodým (37) bude s Ivetou Malachovskou (42) moderovať novú zábavnú reláciu Čierna alebo biela. Už dnes večer sa tak predstaví tandem, ktorý by si ešte pred pár mesiacmi nik nepredstavoval.

Po tom, čo minulý rok vystriedala Iveta Malachovská v milionárskom kresle Martina Nikodýma, zdalo sa, že ich komunikácia zostane na bode mrazu. Teraz už obaja na minulosť nespomínajú. „Budem spolupracovať s veľkým profíkom,“ neskrýval radosť Nikodým. Dodal však, že na scéne sa s Malachovskou často stretávať nebude. On bude moderovať v štúdiu, kým Malachovská v inej miestnosti s rodinnými príslušníkmi súťažiacich. „Každý tam máme svoj priestor,“ povedala Malachovská.

Na otázku Nového Času, či jeden z moderátorov bude teda dôležitejší, odpovedal Nikodým s úsmevom: „Dá sa to tak povedať. V scenári som moderátor číslo jeden.“ Úlohu moderátorky číslo dva viac-menej priznala aj Malachovská. „Neviem, či je niekto hlavný moderátor a druhý menej, ale každopádne má Martin zodpovednejšiu úlohu. Ja mám skôr polohu empaticko-divácku,“ uzavrela.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu