Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Henrieta z Talentu: Vážne problémy s hlasivkami! Musela skončiť so spevom!

Henrieta Vrábelová Zobraziť galériu (4)
Henrieta Vrábelová

BRATISLAVA – Opernej dive z Talentu Henriete Vrábelovej (38) lekári objavili hlasové uzlíky. Možnosť liekov alebo operácie však podľa jej slov nepripadala do úvahy. A tak sa rozlúčila so speváckou kariérou!

Po nedeľňajšom postupe do finále sa sympatická speváčka Henrieta Vrábelová priznala, že by doterajšiu prácu IT špecialistky vymenila za kariéru speváčky. Nás preto zaujímalo, prečo sa nevenovala spevu skôr. Veď nadanie rozhodne má.

„Ja spievam od malička. Bohužiaľ mi v siedmich rokoch doktori objavili hlasové uzlíky. V tom čase bola možnosť operácie alebo liečby pomocou liekov zložitá. Rodičia sa preto rozhodli uprednostniť môj hlas pred speváckou kariérou a ja to chápem,“ povedala pre topky.sk talentovaná speváčka.

Ako však ďalej podotkla, záľuby v speve sa nedokázala vzdať. Po maturitách sa prihlásila do Ľudovej školy umenia. „Tam mi bolo po návšteve lekára povedané, že uzlíky už nemám. A začala som na sebe pracovať odznova, priblížila Henrieta moment, ktorý opäť naštartoval jej spevácku kariéru.

Ako sa teda ukázalo, vďaka tomu, že sa nepoddala chorobe, kvôli ktorej podstúpila nedávno chirurgický zákrok aj herečka Zuzana Fialová, mohla v nedeľu predviesť svoje hlasové kvality pred celým Slovenskom. A spevácke nadanie jej zabezpečilo postup do  finále šou Slovensko má talent.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu