Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Talent: Gyöngyi dobyla srdcia Slovákov... Je vo finále!

Gyöngyi Bodišová sa prespievala až do finále.
Gyöngyi Bodišová sa prespievala až do finále.

BRATISLAVA - Neubránila sa slzám! Pätnásťročná Gyöngyi Bodišová z detského domova Žitavce podľahla emóciám. Postup do finále markizáckej šou Slovensko má talent ju dohnal k slzám.

Vo včerajšom semifinálovom kole sa zišla druhá desiatka talentovaných Slovákov. Do samotného finále, ktoré sa uskutoční 7. decembra, však mohli postúpiť iba dvaja. Diváci svojimi esemeskami rozhodli o tom, že ju ako prvú včera spomedzi ostatných posunuli do boja o tri milióny korún Gyöngyi Bodišovú (15).

Tá počas nedeľňajšieho prenosu zaspievala skladbu s názvom Vráť mi tie hviezdy. Mladé dievča z detského domova sa po vyhlásení jej mena moderátormi Marošom Kramárom a Barborou Rakovskou rozplakalo. „Ďakujem všetkým domovákom aj všetkým ľudom, ktorí mi posielali hlasy,“ povedala s roztraseným hlasom.

Spolu s ňou zaboduje vo finále o tri milióny korún aj IT špecialistka Henrieta Vrábelová (38), ktorá vo včerajšom prenose zaspievala opernú áriu. Jej postupu však predchádzal napínavý „rozstrel“ s tanečnou skupinou Breakfans a Fizzym. Počítačová špecialistka a „electrobuggy“ zoskupenie získali druhý a tretí najväčší počet SMS.

Postup do finále bol však v rukách poroty. Tá sa nakoniec rozhodla pre spevácky talent. „Nezabijete ma však?“ povedal kat Habera krátko potom, ako vyslovil Henrietine meno. Práve on mal posledné slovo v tom, kto postúpi do finále. Po zhodnotení Adely Banášovej a Jana Krausa bolo totiž skóre nerozhodné.

Po včerajšom kole a minulotýždňovom postupe Martinky Bobánovej s Paulínkou Doubravovou už poznáme prvú finálovú štvorku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu