Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rodina Gyöngyi Bodišovej: Prachy by zhrabli, ale podporiť ju neprídu!

Gyöngi Bodišová Zobraziť galériu (6)
Gyöngi Bodišová

BRATISLAVA – Na svoju dcéru kašľú! Nadaná speváčka Gyöngyi Bodišová (15) z detského domova Žitavce, ktorá zaujala v šou Slovensko má talent nielen svojim spevom, ale aj nešťastným osudom, bude dnes bojovať o postup do finále. Najsmutnejšie na tom je, že rodina, ktorá sa k nej po veľkej medializácii vehementne hlásila, ju opäť sklame.













Rodina Gyöngyi Bodišovej: Prachy
Zobraziť galériu (6)
Gyöngyi sa prespievala medzi päťdesiatku najlepších slovenských talentov a večer bude bojovať o to, aby sa dostala medzi desiatku finalistov. Podporu rodičov v hľadisku však bude hľadať márne. „Manželia Bódišovci neprídu dnes večer povzbudiť svoju dcéru,“ prezradil nám zarážajúcu informáciu zdroj z výrobného štábu. Dokonca vraj ani neprejavili záujem o to, že by prišli. Gyöngyi teda nebudú fandiť pokrvní príbuzní, ale jej kamaráti z detského domova a vychovávateľ, ktorý ju do súťaže prihlásil.

Zaujímavé však je, že ešte prednedávnom sa rodičia talentovanej speváčky hrdo priznávali k svojej dcére a dokonca už plánovali rozdeľovanie prípadnej trojmiliónovej výhry (99581.7 €). Na podporu mladej Gyöngyi si však čas nenašli.

Čo už vieme o Gyöngyi

Hoci má Gyöngyi oboch rodičov, napriek tomu žije v detskom domove Žitavce. Bódišovci sú 15 členná rodina a ako sme sa nedávno dozvedeli, nepracujú rodičia, ani deti. Ich finančná situácia je preto kritická. Keď sa rodičia dozvedeli, že ich dcéra postúpila do semifinále v šou Slovensko má talent a má tak možnosť vyhrať tri milióny korún (99581.7 €), začali si robiť zálusk na prípadnú výhru.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu