Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Fizzy, prišiel si o víťazstvo! Tu máš dôkaz!

Fizzy bol krôčik od postupu do finále. Zobraziť galériu (7)
Fizzy bol krôčik od postupu do finále.

BRATISLAVA – Potupný odchod! Tanečník Fizzy v Slovensko má talent uprednostnil svoju tanečnú skupinu Breakfans pred sólovým vystúpením. A to zrejme poriadne oľutuje. V Dánsku totiž súťaž vyhral práve robotický tanec, na ktorý je Fizzy alias Peter Biháry (21) odborník!

Hoci porota na kastingu Fizzyho doslova milovala, v nedeľnom semifinále ho ďalej neposunula. A to z jednoduchého dôvodu. Peter si nielenže vybral postup s celou svojou tanečnou skupinou, ale dokonca aj choreografiu vybudovali Breakfans bez dôrazu na robotický tanec. A práve ten na kastingu najviac zaujal! Bez Fizzyho by Breakfans vlastne vôbec nepostúpili.

„Určite Fizzyho sólové vystúpenie bolo výraznejšie a neviem, prečo robila skupina taký rozruch. On zrejme mal tú chuť súťažiť sólo, keď prišiel na kasting aj so samostatným číslom,“ myslí si porotkyňa Adela Banášová. Topky.sk navyše zistili, že nádej na víťazstvo by v prípade postupu Petra do finále nebola márna. V Dánsku totiž vyhral presne tento druh umenia. To, či by Slováci mali rovnaký vkus, sa už, bohužiaľ, nedozvieme.



Víťazi dánskeho Talentu:

This text will be replaced


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu