Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pikantný "ÚNIK" najkrajšej Kardashianky: Ups, fotografov pustila pod sukňu!

Kendall Jenner pustila fotografov pod sukňu. Zobraziť galériu (3)
Kendall Jenner pustila fotografov pod sukňu. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Spoločenské podujatia, dokonalá vizáž, aj outfity - toto je každodenná rutina slávnych Kardashianiek. No túžba vyzerať perfektne sa niekedy môže vypomstiť. Svoje by o tom vedela hovoriť aj druhá najmladšia z rodu, modelka Kendall Jenner (27). Do spoločnosti dorazila v ultra krátkych a obtiahnutých minišatách. No a na záver ešte pustila fotografov pod sukňu. Pozor, vidno ti nohavičky!

Druhá najmladšia "Kardashianka", modelka Kendall Jenner, je považovaná za jednu z najkrajších žien sveta. Jej dokonalé črty tváre a perfektné krivky ocenili už mnohé svetové značky, pre ktoré predvádzala na prehliadkach. Najnovšie nadviazala spoluprácu s online butikom FWDR. A pri tejto príležitosti sa v Los Angeles konala aj párty. 

Galéria: Kendall Jenner

Tmavovláska do spoločnosti dorazila v bielych šatách, ktoré dokonalo obopínali jej štíhlu postavu a kratučká sukňa nechala vyniknúť jej dlhým nohám. No hoci celý večer svojím výzorom ohurovala, na záver si vyrobila pikantný trapas. Keď totiž nastupovala do limuzíny, fotografov pustila pod svoju sukňu. Ups, Kendall, pozor, vidno ti nohavičky!

Pikantný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Pikantný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kendal Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu