Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

ROZCHOD promi dvojice: Nestihli osláviť ani prvé výročie!

Zobraziť galériu (2)

LOS ANGELES - Ich láska je už minulosťou! Slávna modelka Kendall Jenner (28) a známy spevák Bad Bunny (29) sa podľa medializovaných informácií rozišli. Dvojica tak nestihla osláviť ani prvé výročie ich vzťahu, ktorý sa zrodil len vo februári tohto roka.

Hoci je Kendall Jenner slávna a úspešná, čo sa týka vzťahov a lásky, má akosi smolu. V priebehu roka 2022 sa viackrát rozišla a schádzala s basketbalistom Devinom Booerom. Začiatkom tohto roka sa však jej meno začalo spájať s iným, poriadne úspešným mužom. A to spevákom, ktorý si hovorí Bad Bunny. 

Prvá zmienka o tom, že boli spolu na rande sa v médiách objavila vo februári. Nasledujúce mesiace ukázali, že nešlo len o románik a mali spolu normálny vzťah. Ako zaľúbenci nafotili aj reklamnú kampaň pre Gucci. Avšak... Vyzerá to tak, že ich láske je už koniec!

Magazin People prišiel s informáciou, že sa Kendall a Bad Bunny rozišli. Naposledy boli spolu videní v októbri. Keď kráska v novembri slávila svoje 28. narodeniny, spevák po jej boku chýbal. 

Zdroj z ich okolia pre Entertainment Tonight uviedol: „Postupne to medzi nimi akosi ochladlo a obaja sú pracovne dosť vyťažení. Ale vzťahy medzi nimi nie sú zlé a obaja si vzájomne želajú len to najlepšie.” 

Kendall Jenner a Bad Bunny
Zobraziť galériu (2)
Kendall Jenner a Bad Bunny  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kendall JennerBad Bunny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu