Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Je toto najdokonalejší zadok šoubiznisu?! Slávna kráska ním ohúri chlapov aj ženy

Kendall Jenner Zobraziť galériu (6)
Kendall Jenner (Zdroj: Instagram/kendalljenner)

BARBADOS - Takto vyzerá dokonalosť! V slávnom Kardashianovskom klane sa hanblivosť jednoducho nenosí a slávne krásky svetu bežne predvádzajú svoj sexepíl. Celkom obľúbená a mimoriadne úspešná je Kendall Jenner (28), ktorá je momentálne bez partnera. O záujem chlapov však núdzu určite nemá!

Začiatkom decembra vyšlo najavo, že vzťah modelky Kendall Jenner a speváka Bad Bunnyho je minulosťou. Dvojica sa dala dokopy len vo februári 2023, takže ich vzťah nevydržal ani rok. Svoj podiel na tom malo vraj aj to, že sú obaja pracovne dosť vyťažení. 

Krásna Kendall však rozhodne neplače doma do vankúša. Tieto dni trávi na Barbadose, kde ale nezabúda na svojich fanúšikov. Poslala im pozdrav v podobe horúcich fotografií. Na nich pózuje odetá len v úsporných bikinách, ktoré dokonale zvýraznili jej sexepíl. Štíhla modelka sa môže pochváliť oblým zadkom, na ktorom niet ani stopy po celulitíde, či iných nedokonalostiach. 

Nečudo, že fanúšikovia jej v komentároch nechávajú samé pochvalné reakcie. „Ty si tak sexi. Máš najkrajší zadok v šoubiznise,” znejú vybrané z ich. Stotožňujete sa s týmto názorom?!

FOTO: Kliknutím na šipky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: Kendall Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu