Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

SMOLA Bohuša Matuša: Opletačky s POLÍCIOU kvôli svadobnému daru… Bol KRADNUTÝ!

Spevák Bohuš Matuš so svojou manželkou a dcérkou na svadbe Zobraziť galériu (9)
Spevák Bohuš Matuš so svojou manželkou a dcérkou na svadbe (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Český spevák Bohuš Matuš (49) sa nedávno oženil s mladučkou Luciou (19) a niet sa čomu čudovať, že ich svadba vzbudila veľký rozruch. No o ten sa hudobník postaral opätovne, keď prezradil ďalší detail zo svadby. Jeho na prvý pohľad veľkorysý svadobný dar mu zhabali policajti!

Český spevák Bohuš Matuš dostal pozvanie do podcastu Superchat, kde sa moderátorke Gabriele Wolfovej doslova vyspovedal. Hlavnou témou bol samozrejme kontroverzný vzťah s jeho dnes už manželkou Luciou. O ich svadbe sa v zmienenej talkšou natoľko rozhovoril, že dokonca z neho vypadla dosť šokujúca informácia.

SMOLA Bohuša Matuša: Opletačky
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď sa ho moderátorka spýtala na ich veľký spoločný deň, spomenul si aj na jednu nepríjemnú záležitosť, kvôli ktorej mal opletačky s mužmi zákona. Spevák totiž dostal ako svadobný dar auto. Na prvý dojem sa to môže zdať ako naozaj štedrá a veľkolepá pozornosť, no úplne to tak nebolo a radosť z neho netrvala príliš dlho...

„To bol svadobný dar, ktorý mi za týždeň vzali,“ začal na úvod spevák a tým, čo nasledovalo, doslova odrovnal aj samotnú moderátorku. „Toho pána, čo mi ho dal, zavreli, to auto bolo kradnuté,“ poznamenal spevák. Tak tomu sa povie smola.  

SMOLA Bohuša Matuša: Opletačky
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: ČT)

No zdá sa, že na speváka sa to sype jedna radosť. So svojou polovičkou sa presťahovali do nového bytu, no ako naschvál si ho tiež veľmi neužili. Už po štvrtý raz sa sťahujú. „Stala sa taká vec, že pani majiteľke toho bytu prišiel účet za energie a ja to samozrejme chápem a aj to, že ho chce narýchlo predať, aby mohla zaplatiť tieto šialené položky a je mi jej taktiež ľúto, ale my sme si tam kúpili úplne nový nábytok presne na rozmery toho bytu a je to na 11. poschodí, tak to ma štve a je to ťažké,“ posťažoval sa umelec. A tak aktuálne manželia hľadajú nové hniezdočko lásky. Pevne veríme, že sa im ho čoskoro podarí nájsť a tentokrát bez zbytočných komplikácií.

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu