Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nový VZŤAH v slovenskom šoubiznise: Známy SPEVÁK a bývalý FARMÁR tvoria pár… Máme prvé FOTO!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Archív D.K.)

BRATISLAVA - No toto by teda zrejme čakal málokto! Ak patríte k divákom Farmy, určite viete, že jednou z najvýraznejších osobností poslednej série bol 20-ročný Minh. Ten sa v šou plánoval zviditeľniť, no zrejme nečakal, že jeho pôsobenie v súťaži mu prinesie aj čosi iné... Do oka padol známemu spevákovi!

Za posledné obdobie bolo z Instagramu zjavné, že Minh sa začal stretávať s mladým spevákom Davidom Keyom. Ten len pred niekoľkými mesiacmi otvorene prehovoril o svojej orientácii a verejne prehlásil, že je homosexuál. David má za sebou niekoľko vzťahov, ktoré však nemali práve dlhú trvácnosť. No teraz sa zdá, že všetko bude inak.  

Priateľstvo Minha a Davida totiž prerástlo niekam ďalej a medzi obomi mladíkmi bolo toľko vzájomných sympatií, že začali tvoriť oficiálny pár. To, že sú spolu, nám potvrdil priamo spevák. „Spoznali sme sa cez sociálne siete, napísali sme si a hneď sme si sedeli. Asi po 2 týždňoch sme sa prvýkrát videli a vybehli spolu aj s našimi kamarátmi von,” opísal pre Topky.sk ich začiatky, z ktorých sa vykľula láska.

Nový VZŤAH v slovenskom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív D.K.)

„Úplne si rozumieme a máme spoločných kamarátov a a záujmy, čo je najdôležitejšie. Dosť cestujeme a verím, že spoločne to dotiahneme ďaleko, nakoľko sa vzájomne podporujeme v tom, čo robíme,” povedal nám spokojný mladý umelec, ktorému sa snáď tentokrát pošťastí a v Minhovi nájde toho pravého partnera.

My sme zaľúbencov požiadali aj o spoločnú fotografiu, no a nakoniec sa o nejaké zábery predsa len podelili. Aha, ako im to spolu pristane! 

Nový VZŤAH v slovenskom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív D.K.)

Viac o téme: FarmaMinhDavid Key
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu