Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ROZCHOD s priateľom po troch mesiacoch: Minh z Farmy oznámil, že je opäť SINGLE!

Exfarmár Minh a spevák David Key sa rozišli. Zobraziť galériu (5)
Exfarmár Minh a spevák David Key sa rozišli. (Zdroj: Archív D.K.)

BRATISLAVA - Len začiatkom roka sa prevalilo, že markizácky farmár Minh (20) je čerstvo zadaný. Jeho srdce si získal spevák David Key a všetko nasvedčovalo tomu, že to dvojici klape. Veď len pred pár dňami partneri oznámili, že spolu otvárajú nočnú reštauráciu. Idylke je však rýchlo koniec... 20-ročný mladík je vraj opäť single!

20-ročný Minh patril k najvýraznejším osobnostiam poslednej série markizáckej Farmy. Netajil sa tým, že sa vďaka televíznej šou plánuje zviditeľniť, no pôsobenie v projekte mu prinieslo aj lásku. Teda aspoň na chvíľu. Začiatkom roka sa totiž prevalilo, že tvorí pár so slovenským spevákom Davidom Keyom. 

„Spoznali sme sa cez sociálne siete, napísali sme si a hneď sme si sedeli. Asi po 2 týždňoch sme sa prvýkrát videli a vybehli spolu aj s našimi kamarátmi von,“ prezradil vtedy pre Topky.sk hudobník. No všetko nasvedčuje tomu, že veľkej romantickej láske je po necelých 3 mesiacoch koniec. Prezrádza to fotku, ktorú Minh nedávno zverejnil na sociálnej sieti Instagram.

K fotke, na ktorej pózuje v zrkadle, totiž napísal malým, nenápadným písmom: „Oznamujem, som opäť single...“ zverejnil exfarmár. Len minulý týždeň pritom s Davidom rozbehol nočnú reštauráciu s ázijským jedlom. Či sa dvojica skutočne rozišla alebo ide len o marketingový ťah, ako zviditeľniť svoje začínajúce podnikanie, zrejme ukáže až čas. 

ROZCHOD s priateľom po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Minh)

ROZCHOD s priateľom po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Minh)

Viac o téme: MinhDavid Key
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu