Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

DÔCHODCA Andrásy si užíva naplno: LUXUSNÁ PLAVBA… NEUVERÍTE, s kým bol!

Oliver Andrásy
Zobraziť galériu (9)
Oliver Andrásy (Zdroj: Facebook O.A.)

BRATISLAVA - Známy slovenský scenárista a tvorca niekoľkých zábavných relácií Oliver Andrásy (65) si už zaslúžene užíva život na dôchodku. A nemá sa veru zle. Biedu zjavne netrie. Svoje zárobky teraz investuje najmä do seba a cestuje po svete, najradšej loďou. Na poslednej luxusnej plavbe mu dokonca robila spoločnosť táto žena.

Rozhovor s Oliverom Andrásym (Zdroj: Maarty Von B)

Nie je žiadnym tajomstvom, že kedysi naplno aktívny scenárista, moderátor a režisér Oliver Andrásy dal zbohom práci v televízii a vychutnáva si život na dôchodku. A to právom, keďže na svojom konte má množstvo zábavných relácií, ktoré sa mu zjavne oplatili.

Na spoločenských akciách sa už neukazuje tak často a radšej sa venuje svojej rodine a vnúčatám, no pred pár dňami si jednu nenechal ujsť. Zastihli sme ho na krste knihy od Petra Polláka s názvom Čaro rómskej kuchyne.

DÔCHODCA Andrásy si užíva
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Samozrejme, že sme si ho pri tejto príležitosti aj vyspovedali, a tak si moderátor okrem iného zaspomínal na svoje začiatky a oboznámil nás s tým, prečo sa rozhodol skončiť a taktiež...

„Nechcel som robiť až do posledného dychu, a tak som si povedal, že koľko už ja mám pred sebou, možno 10, 15 rokov života. Trošku sa budem teraz venovať sebe,“ začal náš rozhovor scenárista. Ako aj sám podotkol, počas pracovného nasadenia na seba vôbec nemal čas, a tak si to teraz chce všetko pekne vynahradiť. 

Oliver Andrásy
Zobraziť galériu (9)
Oliver Andrásy  (Zdroj: RTVS)

Svojej profesii obetoval veľa, napriek tomu si rád spomína na všetky humorné relácie, ktoré vytvoril. A táto bola jedna z jeho srdcoviek. „Veľmi rád som robil ešte v rozhlase Humorikon a na základe toho, že to malo úspech, vznikla relácia Čo dokáže ulica. A potom som ako takú kratochvíľu vymyslel Aj múdry schybí. To som ani pôvodne nemyslel veľmi vážne,“ rozhovoril sa Oliver Andrásy pre Topky.sk.

Dlhé roky mu počas nakrúcania robila spoločnosť jeho kolegyňa, moderátorka, humoristka a príležitostná herečka Elena Vacvalová (64). Tú nespomíname len tak náhodne. Jeho odchodom do dôchodku sa totiž ich kontakty nepretrhli a neuveríte, kde si bok po boku užívali luxus. 

Elena Vacvalová a Oliver Andrásy
Zobraziť galériu (9)
Elena Vacvalová a Oliver Andrásy  (Zdroj: Tv Markíza)

„Stretávame sa v rámci osláv, narodenín a boli sme spolu v júni na lodi na Islande, tak sme spoločne dovolenkovali asi 4-krát. A teraz sme boli na takej dvojtýždňovej plavbe po Škótsku a Islande,“ prezradil Andrásy, ktorý nám aj týmto dal jasne najavo, že sa mu nevodí zle a môže si dopriať aj takýto oddych na úrovni.

To, ako vznikali spomínané relácie, ako sa dostal z rádia do televízneho vysielania a ešte oveľa viac sa dozviete v našom rozhovore vyššie.

Viac o téme: Oliver Andrásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu