Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

DÔCHODCA Andrásy rozhadzuje vo veľkom: Neuveríte, aká LUXUSNÁ DOVOLENKA ho čaká!

Humorista Oliver Andrásy Zobraziť galériu (14)
Humorista Oliver Andrásy (Zdroj: Facebook/Oliver Andrásy)

BRATISLAVA - Humorista a scenárista Oliver Andrásy (66) si naplno užíva život na dôchodku, o čom svedčí aj fakt, že ho už čoskoro spoločne s jeho manželkou čaká doslova luxusná jazda. My vieme, kam má namierené tentokrát.

Oliver Andrásy si DÔCHODOK užíva naplno: Takáto LUXUSNÁ DOVOLENKA ho čaká! (Zdroj: Vlado Anjel)

Kedysi bol Oliver Andrásy neodmysliteľnou súčasťou viacerých televíznych projektov. Azda jedným z najviac rezonujúcich bola zábavná relácia "Aj múdry schybí", ktorú spoločne moderoval so svojou veľmi dobrou kamarátkou a dlhoročnou kolegyňou Elenou Vacvalovou (66).

No časy pred kamerami mu už dávno skončili a teraz si naplno užíva život slovenského dôchodcu. Na šoubiznisový svet však nezanevrel, a tak sa humorista sem-tam objaví aj na spoločenských akciách. Tentokrát si so svojou pani manželkou nenechal ujsť legendárny Prešporský bál, ktorý sa môže pýšiť dlhoročnou tradíciou, keďže išlo už o 20. ročník tejto významnej udalosti.

Galéria: Prešporský bál 2024

A práve tu nám okrem iného prezradil, že spoločne s jeho drahou polovičkou oslávia ich veľkú životnú udalosť. „S manželkou sa nám blíži 40. výročie sobáša,“ začal scenárista a pri tejto príležitosti sa pochválil, akú luxusnú dovolenku majú pred sebou. „Tak ideme tak trošku v predstihu na takú ľoď. Letíme do Dubaja, tam sa nalodíme a potom plávame do Ománu, do Maskatu a ešte do Abu Dabí,“ zdôveril sa s tým, čo ho čaká. 

Plavba veľkou loďou nie je u neho žiadnou novinku a zdá sa, že má v tom záľubu, no predsa len je jedno miesto, na ktoré si netrúfol, hoci by veľmi chcel. Ako však sám povedal, do takéhoto hazardu by v živote nešiel. Viac sa však už dozviete z nášho videa vyššie. 

Oliver Andrásy s manželkou
Zobraziť galériu (14)
Oliver Andrásy s manželkou  (Zdroj: Vlado Anjel)

 

Viac o téme: Oliver Andrásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu