Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa Češka v OBAVÁCH o ročnú dcérku: Komplikácie po OČKOVANÍ a... Hrozí jej OPERÁCIA!

Dcéra Veroniky Kopřivovej je hospitalizovaná v nemocnici Zobraziť galériu (3)
Dcéra Veroniky Kopřivovej je hospitalizovaná v nemocnici (Zdroj: Instagram V.K.)

PRAHA – Známa česká modelka momentálne prežíva jedno z najťažších období vo svojom živote. Vážne komplikácie nastali u jej malej dcérky, podľa jej slov po poslednej dávke očkovania. Vyústili do akútnej hospitalizácie a ak jej nezaberú antibiotiká, hrozí jej operácia!

Veronika Kopřivová tvorila 4 roky pár s českým hokejistom Jaromírom Jágrom. Jej srdce si po ich rozchode ukradol model Miroslav Dubovický. Zobrali sa a spolu majú krásnu dcérku Ellu, ktorej nedávno diagnostikovali vážne zápalové ochorenie.

Jágrova ex si momentálne prechádza naozaj ťažkým obdobím vo svojom živote. Strach o svoju malú princeznú vôbec neskrýva. Komplikácie mali u nej nastať vraj až po poslednej dávke povinného očkovania. „Do štvrtka bolo všetko v poriadku, potom bola na poslednej dávke povinného očkovania a bum,“ vyjadrila sa.

„Ellina diagnóza je mastoiditis,“ napísala na sociálnu sieť Instagram. Mastoitída je nepríjemné zápalové ochorenie ucha. Môže vyústiť až do stavu vyžadujúceho operáciu, ktorej sa ale dá, samozrejme, aj predísť, a to pravidelným podávaním silných antibiotík. Hospitalizácia v nemocnici je pri tomto zdravotnom probléme priam nevyhnutná.

Známa Češka v OBAVÁCH
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram V.K.)

Doktori Elle okamžite nasadili vhodnú liečbu. „Čakáme, kým zaberú antibiotiká, aby sa vyhla operácii. Včera musela ísť pod celkovú anestéziu, aby jej zaviedli centrálnu žilnú kanylu do krčnej žily,“ vyjadrila sa modelka zúfalo. Odborníci však robia všetko preto, aby sa jej dcérka z najhoršieho dostala von. Taktiež jej „pichli“ obidve uši.

Zo strachu o dcérkin život Veronika poriadne ani nejedla. Najväčšou oporou je jej manžel Miroslav. Rodičia strach o dcéru neprežívajú prvý raz. V januári tohto roka ju kvôli vysokým horúčkam museli odviesť na pohotovosť.

Známa Češka v OBAVÁCH
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram V.K.)

Na Instagrame Veronika pravidelne hlási zdravotný stav svojho dievčatka. „Vyzerá to tak, že antibiotiká zaberajú, tak hádam už sa nič nezhorší. Zajtra Ell čaká ešte vyšetrenie a výsledky, tak dúfam, že všetko dobre dopadne,“ ukončila. Ak sa jej stav bude vyvíjať iba pozitívnym smerom, tak operácia nebude nutná.

Viac o téme: Jaromír JágrVeronika KopřivováMiroslav Dubovický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu