Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna skupina musela urobiť radikálne rozhodnutie: Prinútili ich vážne zdravotné komplikácie frontmana!

Coldplay Zobraziť galériu (8)
Coldplay (Zdroj: Instagram)

RIO DE JANEIRO - Fanúšikovia slávnej kapely zostali sklamaní! Skupina Coldplay v prvej polovici roka koncertovala v Európe a neskôr sa presunula za Atlantický oceán, kde mala počas októbra odohrať niekoľko koncertov v Brazílii. Tie však museli náhle zrušiť. Frontman Chris Martin (45) totiž bojuje so závažnou pľúcnou infekciou.

Jedna z najúspešnejších skupín tohto storočia mala 11. a 12. októbra vystúpiť v Rio de Janeiro. Následne sa mala kapela presunúť do Sao Paola, kde mala medzi 15. a 22. októbrom odohrať ďalších 6 koncertov. 

Coldplay
Zobraziť galériu (8)
Coldplay  (Zdroj: Instagram)

Všetky spomínané šou však musela kapela zrušiť. Za všetko môže zdravotný stav jej frontmana Chrisa Martina (45), ktorý bojuje s vážnou pľúcnou infekciou. Celú situáciu priblížila kapela na svojich sociálnych sieťach.

„Veľmi nás to mrzí, ale boli sme nútení odložiť naše koncerty v Rio de Janeiro a Sao Paole. Chris musí mať najbližšie 3 týždne kľud, keďže bojuje s vážnou pľúcnou infekciou. Pracujeme veľmi tvrdo, aby sme vás čo najskôr informovali o nových dátumoch. Všetkým, ktorí sa tešili na koncert, sa chceme ospravedlniť za sklamanie a nepríjemnosti spojené so zrušením koncertov. Zároveň sa vám chceme poďakovať za pochopenie, pretože v týchto dňoch musíme uprednostniť Chrisovo zdravie," napísala skupina na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

„Pevne veríme, že sa Chris po tejto doktormi nariadenej prestávke vráti v plnej sile. Dúfame, že budeme pokračovať v turné čo najskôr. Všetkým, ktorých to akýmkoľvek spôsobom zasiahlo, príjmite prosím naše úprimné ospravedlnenie. Ďakujeme vám za vašu lásku a podporu," doplnila kapela.

Viac o téme: Coldplay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu