Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovský strach slávnej dvojice: Prenasleduje ich labilná žena... Jej útoky zašli už do extrému!

Chris Martin a Dakota Johnson Zobraziť galériu (11)
Chris Martin a Dakota Johnson (Zdroj: Profimedia, SITA)

LOS ANGELES - Slávna dvojica sa ocitla v nepríjemnej situácii. Frontmana legendárnej kapely Coldplay - Chrisa Martina (45) a jeho partnerku Dakotu Johnson (33) prenasledovala neznáma žena. Podľa medializovaných informácií žila v domnienke, že je manželkou známeho speváka a dokonca sa pokúšala dostať do ich spoločného domu v Los Angeles. Nepríjemnú situáciu musel prominentný pár riešiť na súde.

Dcéra hereckých legiend Melanie Griffith a Dona Johnsona sa mnohým spája najmä s filmovou sériou 50 odtieňov. Chris Martin spoločne so svojou formáciou Coldplay patria už viac ako štvrťstoročie medzi najobľúbenejšie zoskupenia na svete.

Dvojica sa podľa všetkého dala dokopy v roku 2017. Aj keď si partneri svoje súkromie strážia, v júni tohto roka Johnson pre časopis Vanity Fair prezradila, že ich zoznámil spoločný známy. Podľa jej slov sa od tohto momentu stali nerozlučnou dvojicou. 

Prominený pár však musel aktuálne riešiť nepríjemnú situáciu. V posledných mesiacoch ich totiž prenasledovala žena, ktorá žila v presvedčení, že je manželkou Chrisa Martina. Niekoľkokrát sa dokonca objavila v blízkosti ich spoločného domu v Los Angeles.

Magazínu The Blast sa podarilo získať dokumenty zo súdneho procesu, ktorým sa pár rozhodol celú situáciu vyriešiť. Všetko sa podľa ich právneho zástupcu malo začať v apríli tohto roka. Podľa neho sa umelec so ženou nepozná a nikdy spolu nehovorili a ani sa nestretli.

„Všetko sa začalo v apríli roku 2022. Najskôr sa jej obťažovanie začalo na sociálnych sieťach a neskôr sa ho dopustila aj osobne. Jej správanie vyvolalo u oboch veľký strach o ich bezpečnosť. Na sociálnych sieťach mala stovky príspevkov, ktoré svedčia o tom, že je emocionálne nestabilná. Svojimi skutkami vystavila oboch nebezpečenstvu," povedal právny zástupca.

Pred ich domom sa mala obvinená žena objaviť niekoľkokrát. Dokonca sa snažila dostať sa aj dovnútra. Na sociálnych sieťach mala útočiť tiež na Dakotu. Tvrdila, že používa čiernu mágiu na to, aby jej spôsobila psychické problémy. Súd nakoniec zakázal žene priblížiť sa k obom na menej ako 30 metrov.

Viac o téme: Chris Martin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu